mynewspapers.net

Hur man bygger en LEGO slangbella

Hur man bygger en LEGO slangbella


LEGO tillverkar ett antal byggsatser och byggnaden uppsättningar som tillåter barn att skapa mönster som sträcker sig från pirat fartyg till storskaliga byggnaden repliker. Medan LEGO inte har en uppsättning speciellt för att skapa en slangbella, kan ett av dessa verktyg göras med hjälp av extra bitar från en Lego katapult och ett gummiband. När din slangbella är konstruerat, kan du skjuta små föremål, inklusive andra legoklossar.

Instruktioner

• Anslut en 1 x 14 peg pussla på vardera sidan av en 1 X 16 peg pjäs, så att det finns en öppen peg på varje sida av de större bit. Upprepa denna process för att skapa två separata, sammansatta bitar.

• Placera tre av den cylindriska kontaktdon i ett av de sammansatta, så att en kontakt på var och en av de bitar övre pinnar. Infoga den andra sammansatta till kontakterna, att säkra två stycken tillsammans, skapa ett handtag.

• Gå med två 1 x 14 knyta kontakter tillsammans och sedan bifoga dem horisontellt till handtaget som du just skapade, genom att infoga pinnarna i den överhängande delen av 1 X 16 bitar. Detta kommer att skapa bron. Placera din 1 X 8 peg bit ovanpå dessa, att hålla dem tillsammans.

• Fäst en 1 x 4 peg bit på varje sida av bron så att den är parallell med handtaget. Detta kommer att skapa del av slingshot där gummibandet fäster.

• Infoga en cylindrisk kontakt i toppen av varje av 1 x 4 bitar. Trä gummibandet genom skåran i kontakten. Placera ett litet objekt i mitten av gummibandet. Dra gummibandet tillbaka och släppa den, för att avfyra objektet.