mynewspapers.net

Hur man bygger en LEGO blommaAnvända färgglada Lego Murtegel för att bygga blommor som är vackra från båda sidor. Gör din Lego blommor längre eller kortare genom att lägga till eller ta bort tegel från din Lego blomma stam. Gör blommor i olika färgkombinationer och du kommer snart att ägaren av en blomstrande Lego blomma trädgård.

Instruktioner

• Börja med en grön 2 x 4 Lego tegel på ditt arbete eller din Lego bas. Stapla fem 2 x 2 gröna Lego tegelstenar på varandra och sätta detta torn i centrum av 2 x 4 tegel, skapa blomman stammen.

• Lägg en grön 2 x 4 tegelsten till höger om blomman stammen. Den ska sitta på en del av din ursprungliga tegel, snugged upp mot blomman stammen, och tre sektioner kommer att utvidgas från tegel därunder. Detta startar din blomma blad. Lägga till en annan grön 2 x 4 tegel första tegel i din blomma blad. Placera den här så finns det en tom avsnitt mellan stammen och i början av denna tegel, med en del sträcker sig förbi tegel därunder.

• Avsluta blad till höger genom att lägga till en 2 x 3 gröna tegelsten ovanpå den föregående tegelsten. Rada upp detta så det finns en tom punkt till vänster i tegel och tegel linjer upp med tegel under den högra sida med utan överhäng. Bygga en matchande församling till vänster om din blomma stam.

• Börja blomma Blom med centrering en vit 2 x 8 tegelsten på toppen av din blomma stam.

• Lägg till en annan vit 2 x 8 tegelsten så två sektioner utöka förbi vitt tegel under den på vänster sida. Ställ en 2 x 4 vitt tegel bredvid denna en så två sektioner sträcker sig förbi tegel under den på höger sida. Placera en 2 x 3 vita tegel på höger sida i den sista nivån av tegel så en del sträcker sig förbi tegel till höger. Lägga till en annan 2 x 3 vita tegel på vänster sida i den sista nivån så en del sträcker sig förbi tegel till vänster. Fyll i det tomma utrymmet mellan vitt tegel med en 2 x 8 gult tegel.

• Börja vid kanten av den sista nivån av tegel och bygga nästa nivå genom att lägga till en 2 x 2 vitt tegel, en 2 x 2 gult tegel, en 2 x 6 röd tegelsten, en 2 x 2 gult tegel och en 2 x 2 vita tegel. Upprepa detta mönster för nästa nivå. Dessa tre nivåer av tegel är alla av samma längd. Du bör se röda tegelstenar centrerad inne i gult tegel och gult tegel centrerad i vitt tegel.

• Bygga nästa nivå genom att starta i ena änden och lägga till en 2 x 3 vitt tegel, två 2 x 4 gul tegel och en annan 2 x 3 vita tegel. Denna nivå är av samma längd som nivån därunder.

• Avsluta din Lego blomma genom att lägga till två 2 x 6 vitt tegel, och placera dem i en del från vardera sidan av tidigare nivå. När denna nivå är klar, tillsätt den sista raden i två 2 x 4 vitt tegel ligger i två delar från båda sidor.