mynewspapers.net

Hur man bygger en låda bur

Hur man bygger en låda bur


Använd rutan burar till hus eller transporterar en mängd djur, såsom hus fåglar, gnagare eller andra små husdjur. Bygga din box bur med pine virke och wire mesh. Välja en lämplig för djuret måste du hus trådnät. En ekorre, till exempel kräver inte mindre än 24-gauge mesh, med 3/8-tums rutor. Större djur, som tvättbjörnar, kräver högre mätare av stål.

Instruktioner

• Låg två 25-tums brädor parallellt med varandra och 22 inches isär. Ställa in två 22-tums brädor mellan dem i rät vinkel, parallell och 22 inches isär. Skruv genom 25-tums styrelser och i 22-tums brädor så de är placerade 1/2 tum från varje kant, 3/4 inches från varje slutet och 1/2-tums apart. Använda åtta skruvar för denna process. Upprepa detta två gånger så att du har tre fyrkantiga ramar. Två är sidorna till din låda buren och en är dörren.

• Två sidor på deras 25-tums brädor så de är upprätt, parallellt och fördelade 22 inches isär. Placera en 22-tums styrelse mellan sidorna i varje hörn så att kanterna är infälld. Skruva genom 25-tums brädor och in 22-tums styrelsen. Placera skruvarna precis som du gjorde i föregående steg, skruva genom hörnen av ramar. Använd två skruvar för varje ände av varje 22-tums ombord.

• Lägger ett blad med en maskstorlek över fem sidor av box ramen så att kanterna är infälld. Pund 16 staples genom varje ark, att placera fyra längs varje kant att säkra arken. Häfta det sista bladet att dörrkarmen på samma sätt.

• Vänd dörrkarmen så det är ovanpå maskan. Skruva fast två halv-gångjärn till på 25-tums styrelser så de är varje 2 inches från ändarna av styrelsen. Hing bör kunna vika 180-grader ovanpå sig själv och från dörrkarmen. Halv-gångjärn position mot 25-tums styrelsen som är på box buren. Skruva fast gångjärnen till 25-tums styrelsen så när dörren är stängd kanterna mellan dörren och buren är infälld.

• Linda tråden genom maskorna och runt para av 25-tums brädor som är motsatt sidan med gångjärnen att hålla buren dörren stängd.