mynewspapers.net

Hur man bygger en kullersten uteplats

Hur man bygger en kullersten uteplats


När du väljer att bygga en uteplats i din gård eller trädgård, har du många designalternativ och material att välja mellan. För att skapa en traditionell, rustik uteplats utrymme, kan du överväga att bygga din uteplats från kullersten. Du kan köpa kullersten marksten eller samla in begagnade stenar från en gammal väg, uteplats eller gångväg att skapa ett verkligt rustika inslag för området utanför i ditt hem. För att bevara äktheten av uteplats kullersten, du måste torr-lägga stenarna, som också bidrar till att förkorta installationstiden.

Instruktioner

• Gräver ett område för uteplats kullersten. Använd en spade för att avlägsna stycketorv och en annan två inches av jord från området, gräva ner till ett djup mellan tre och fem-inches. Placera sod och jord i en skottkärra att underlätta transport till en annan plats.

• Kontrollera området med en nivå för att fastställa de höga och låga punkterna i utgrävningsplatsen. Spade ut mer mark i hög poäng. Fortsätta att kontrollera området tills du har en perfekt nivå plats i totala längd och bredd behövs för din uteplats.

• Kompakt jord inne i området att skapa en fast grund för uteplats kullersten. För att göra detta, måste du upprepade gånger pund i breda, platta slutet av en manuell jord tamper mot marken tills marken komprimeras inte längre under fötterna.

• Applicera ett två-tums lager av krossad sten till webbplatsen uteplats. Slät stenen och Använd nivå för att skapa en perfekt nivå sten lager. När planat, använda marken tamper för att komprimera den krossade stenen i samma metod som beskrivs ovan, stoppa bara när marken slutar att ge under din vikt.

• Börja installera kullersten marksten i uteplats webbplats. Om du installerar en kvadratisk eller rektangulär uteplats, du får börja i ett hörn, men för cirkulär eller oval uteplatser kan du starta i centrum av webbplatsen uteplats. Om du vill ange paver på plats, helt enkelt lägga paver ovanpå den krossade stenen lagret. Ställ in nivån på toppen av asfaltläggare och använda en gummiklubba att peka på olika områden på asfaltläggare tills kullerstensbelagda ligger perfekt nivå.

• Upprepa denna utjämning process för varje kullersten paver du placerar. Arbeta utåt från den första asfaltläggaren, i alla riktningar. Lämna mellanrum mellan alla kullerstenar som mäter mellan en fjärdedel-tum och en halv tum.

• Tillämpa murverk sand in i luckorna mellan kullerstenarna. Vänta tills efter du har installerat alla marksten och sedan dumpa sand på mitten av webbplatsen uteplats. Använda en vanlig eller handhållna halm eller nylon kvast för att sopa sand i luckorna.