mynewspapers.net

Hur man bygger en krökt glas block vägg i badrum

Hur man bygger en krökt glas block vägg i badrum


Glas block väggar i ett badrum kan möjliggöra mer avskildhet än en klarglas dörr, medan släpper in mer ljus än en solid, gips vägg. Glasbitarna block finns i vinklar och kurvor också, som kan tillåta dig att bygga en böjd vägg eller duschvägg att hjälpa förbättra badrum design. Böjda väggar tar upp mindre plats än square, bidrar till att maximera övergripande användbart utrymme fördriva tiden tillåt för mer ljus.

Instruktioner

• Placera ett stort ark slaktare eller craft papper på golvet där du vill ha på väggen som ska installeras och antingen trace kurvan du önskar väggen för att ta eller skär papperet i kurvan. Ju snävare kurvan, mer blocken måste du göra väggen; mer skonsam kurvan, färre block. Ta den här mallen med att köpa block. Arbeta med säljare att köpa rätt antal block för att följa exakta kurvan.

• Häll flytande själv jämna golvet sammansatta på badrumsgolvet där blocken kommer att läggas. Den första raden av block måste vara helt plana, och själv nivelleringscylinderns föreningen kan jämna ut en ojämnt golv, så att du kan bygga väggen från undergolvet upp. Tillämpa en förening under alla badrum golv för ett helt plana golv. Två-gånger-4-skivor kan även användas att dämma förening i avsnittet direkt under väggen om golvet har redan lagts. Låt den sammansatta torrt över natten.

• Applicera en tunn sträng silikon täta på botten och sidor av varje block i den första raden. Tryck på varje block på plats så block interlock med varandra. Titta på att se till att inga täta sipprar mellan blocken. Om detta inträffar, använda mindre täta.

• Avsluta den första raden i block och kontrollera att de kurva korrekt, det finns inget överskott täta och Block space jämnt. Gäller en mycket liten mängd av täta till toppen av varje block. Två små pärlor av täta storleken på slantar på toppen av varje block kommer att räcka. Kör en tunn, kontinuerlig pärla av täta på sidorna av nästa rad av block och tryck på nästa rad ner ovanpå först. Fortsätta bygga väggen tills du når önskad höjd.

• Låt silikon ställa in över natten och tillämpa mortel på ytorna mellan blocken som om det vore kakel injekteringsbruk. Använd en injekteringsbruk flöte att sprida och murbruk mellan varje block på båda sidor av väggen. Hålla flötet i vinkel mot glasblock direkt mortel och plattar flottören med mortel till ytorna mellan blocken.

• Torka av ytan på glasblock rent med en fuktig svamp. Se till att bara torka av ytan på varje block på båda sidor av väggen; Torka inte ut murbruk från mellan blocken. Låt murbruket att torka över natten.