mynewspapers.net

Hur man bygger en koleldade pizzaugn

Hur man bygger en koleldade pizzaugn


Någon rabatt restaurangen kedjar kan producera en pizza för £3,80. För tidig och förvärmd, står pizza väntar på kunder när de går till dörren. Robust smak av äkta italiensk handgjord pizza undkommer dock dessa dime en dussin pizza kedja lagren. Den bästa pizzan är oftast kokt i en traditionell koleldade pizzaugn.

Instruktioner

• Identifiera och markera det område där pizzaugn kommer att byggas. Storleken på ugnen avgörs troligen av storleken på köket eller matlagning tillgängligt utrymme. Ugn utomhus byggs olikt än en klassisk pizzaugn i ett restaurangkök.

• Kontrollera att den golvyta, eller grunden för pizzaugn, kommer att stödja vikten av hela konstruerade ugnen. En solid platta betongfundament är nödvändigt för de flesta stora koleldade pizzaugnar.

• Design inlandet matlagning område i ugnen utifrån de temperaturer som krävs för perfekt pizza beredning. En vedeldad pizzaugn normalt bränner vid lägre temperaturer än en koleldade ugnen. Därför har mönster för koleldade pizzaugnar vanligtvis kol ugnen i en separat kammare från matlagning pizzor. Värmen är bryts och reflekteras i maten för matlagning kammare.

• Noggrant undersöka EPA och lokala miljöbestämmelser när det gäller brinnande kol. Kol innehåller ofta mängder av svavel eller andra spårföroreningar som måste filtreras och bort från de utströmmande ugnen utsläpp. Av denna anledning hus koleldade ugnarna kol ugnen i en separat kammare från pizza. Kol utsläppen fly genom i ugnen ventilation, utan att komma i kontakt med maten.

• Identifiera en leverantör för att bränna kol som en del av förberedelserna byggprocessen. Bränsle för en koleldade ugnen är lätt tillgängliga i vissa delar av landet medan knappt i andra. Identifiera tillgänglighet, kostnader och krav på lagring av kol för ett enskilt program är nödvändigt för att framgångsrikt bygga en koleldade pizzaugn.

• Köp planer från en auktoriserad och välrenommerade koleldade ugnen återförsäljare. Upplevelsen av en ansedd tillverkare/installer kommer att visa sig ovärderlig under byggtiden. Detaljer som förhållandet mellan det matlagning utrymmet till storlek av kol avfyra område, vilka installationsmetoder som ska användas och om en välvd och/eller en fyrkantig mat matlagning utrymme är effektivare kan besvaras av en erfaren leverantör.