mynewspapers.net

Hur man bygger en köksö med diskho

Hur man bygger en köksö med diskho


Ön skåp i kök lägga till funktionalitet och elegans till arbetsytan. Om diskhon finns på ön, kan det ge en ytterligare 6 kvadratfot av användbara bänkskiva. Projektet kommer att presentera en utmaning som VVS går, men det kan hanteras av ivrig hemmafixare husägare. Som en försiktighetsåtgärd, kolla lokala förordningar om tillägg av nya VVS. Det kan påverka din husägare försäkring.

Instruktioner

• Markera golvet där köksön kommer att installeras. Dräneringsledningen för diskbänken bör vara den centrala punkten för ön. Placera tre skåp bredvid varandra med diskbänksskåpet i centrum. Försänkare borrhål i ett ansikte diskbänksskåpet; en högst upp i dörröppningen och en i botten. Applicera lim på kanterna av ansikte ramen, slå det på och säkra den med eller skruvar. Säkra den också genom ändarna på baksidan av skåpen.

• Ange köksön på märken och rita konturerna runt basen av skåpen på golvet. Flytta ön ur vägen och göra flera märken 9/16ths tum innanför ram om slutet panelerna är 1/2-tums tjock eller 13/16ths tum för syften som är 3/4-tums tjock. Installera block på någon sida och bakom frontlinjen av diskbänksskåpet. Använd lite murverk och ankare om golvet är av betong.

• Ställ in köksön tillbaka på plats. Använda snickarens nivå för att vara säker på att det är nivå från sida till sida som framsidan till baksidan. Justera om nödvändigt med trä shims. Fäst den på golvet genom skåpet i blocken.

• Installera 1/4-inch plywood paneler till baksidan och sidorna av ön med 3/4-tums brads. Trim hörn där panelerna möts med utvändiga hörn mögel.

• Vänd på bänkskivan och mäta från ena änden och göra en markering i centrum. Placera mallen utklipp som följde med diskbänken på bänkskivan och spåra dess kontur på bänkskivan. Använda skicklighet såg för att skära dispositionen genom att hålla framsidan av plätera av sågen fast på bänkskivan, justera bladet med linjen och sänka bladet genom bänkskivan.

• Skär fyra raderna ända upp till den punkt där i hörnet av diskbänken är och sluta. Låt bladet sluta innan du tar bort det för att förhindra skada. Klipp hörnen ut med pusslet. Vänd på bänkskivan och fäst den till ön skåp enligt tillverkarens instruktioner.