mynewspapers.net

Hur man bygger en Kicker Sub låda

Hur man bygger en Kicker Sub låda


En baslåda är utformad för att hålla en subwoofer och förbättra kvalitet och volym ljudnivån. Kicker basar kräver en specifik storlek låda för maximal prestanda. Bygga en låda för att rymma Kicker basar är en enkel uppgift, men lite tidskrävande. Men att bygga en baslåda är mycket billigare än att köpa en.

Instruktioner

• Beräkna dimensionerna av baslåda med information tillverkaren levererat och en subwoofer låda miniräknare. Storleken på rutan beror på den diameter, djup och inrevolymen kraven i subwoofern. Se tillverkarens manual för Kicker subwoofern för dessa värden. Mata in siffrorna i subwoofer låda kalkylatorn som finns på The 12 volts bil ljud webbplats.

• Klipp ut sidorna av rutan tillsammans med subwoofern hål och terminal kopp hål. Efter varje stycke är skuren, märka delen av baslåda som det kommer att göra upp. För att skära subwoofer hålet, placera en kompass i mitten av panelen. Rita en diameter motsvarar diametern på Kicker subwoofern och skär ut med en sticksåg. Spåra konturerna av terminal cup på den bakre panelen och ta bort med en sticksåg.

• Fäst alla sex sidor om rutan tillsammans. Förborra tre hål längs varje söm. Gälla lederna i rutan snickarens lim och fäst med tre 2-tums skruvar. Bifoga terminal koppen till den bakre delen av rutan Använd skruvar också.

• Täta baslåda med en pärla av silikon. Silikon tätning bör tillämpas på varje inre söm att skapa en lufttät tätning. Låt rutan torka i minst 24 timmar.