mynewspapers.net

Hur man bygger en katt lekplats

Hur man bygger en katt lekplats


Katter älskar att spela och vi älskar att se dem spela. Katter kan vara var som helst runt huset och ändå ha kul på egen hand. Dock oroar djurägare, katthår och förstörda möbler. Ett sätt att undvika skador på möbler är att bygga en katt lekplats. Detta kommer att ge katter komfort och roligt i timmar i sina egna angivna området. Detta kan konstrueras med saker som du kanske redan har i ditt hem.

Instruktioner

• Plocka ett område du vill beteckna som den katt lek, oavsett om det är ett litet rum i ditt hus eller ett litet område i en bostadsyta, helst i ett hörn. Bygga delar en i taget; Du kan ordna om när det är gjort. Du kan anpassa storleken på din katt spela område baserat på hur mycket utrymme du har.

• Bifoga shag matta till runt röret med en sprejlim. Göra två eller tre av dessa matta täckta rör, beroende på hur många rör du har. Katter älskar att promenera genom och skrapa på dessa funktioner.

• Linje varje kartong låda med en annan typ av tunga tyg--som denim och Manchester--med lim. Detta kommer att ge olika texturer att repa. Låg den gamla kudden i en av lådorna; Detta kommer att fungera som en katt säng.

• Skär alla viftar av pappkartonger. Linje insidan med återstående mattan med sprejlim.

• Använda måttband, mäta området där du kommer att ställa kattens lek station. Det kan vara bra att skissa hur du vill placera alla objekt du byggt.

• Montera uppspelningsområdet genom att placera en av pappkartonger mot väggen eller i hörnet och säkra den med bandet. Placera lådorna på vardera sidan av rutan och lägga rören mot lådorna, med mer tejp som behövs för att säkra bitar.

• Hänga klockorna på strängar och placera dem tillräckligt låg där katten kan nå dem.