mynewspapers.net

Hur man bygger en katapult projektKatapulter är forntida krig enheter används för att projicera stora objekt över slottets väggar. De byggdes använder lång virke. Även om dessa gamla katapulter var allmänt jätte i storlek, kan du bygga en mindre version som kan vara lika effektivt i att lansera objekt. Alla de material som du behöver för att bygga en mindre omfattande katapult, som träpinnar, kan köpas från ett hantverk leverans butik eller i en hårdvara butik.

Instruktioner

• Placera tre träpinnar i en triangel och tackel hörnen tillsammans med nubb och en hammare. Upprepa två gånger att skapa totalt tre trä pluggen trianglar.

• Placera en av trianglar platt på en bordsskiva och placera en andra triangeln står upprätt mot en av sidorna. Please trianglar tillsammans längs sidan. Placera den tredje triangeln upprätt mot en av de andra sidorna, och lägga fram det på plats. Detta skapar en pyramid som verkar saknas en sida.

• Placera pyramid form så att den saknade sidan är vänd mot dig. Infoga en enda pluggen i hörnet mittemot från den saknade sidan.

• Please ett gångjärn på enda pluggen, ansluta den till pyramid formuläret i hörnet. Detta gör att den enda pluggen att flytta upp och ner som en arm.

• Please en fyrkantig träplatta på slutet av enda pluggen. Loop en stor gummi band runt trä torget och ögla i andra änden runt toppen av pyramiden form. Placera ett objekt på fyrkanten, dra pluggen tillbaka så låt det gå för att lansera objektet.