mynewspapers.net

Hur man bygger en kartong stuga

Hur man bygger en kartong stuga


Designa och bygga en kartong stuga ger i spela kreativa färdigheter och praktisk planering. Som en kids craft, det ger barnen en chans att se hur de olika strukturella inslagen i en stuga utgör byggnaden. Som en vuxen projekt, bygga en kartong stuga resultat i iögonfallande element för marknadsföring, semester dekorera, en central del, en gåva eller pedagogisk modell. Bygga en kartong stuga erbjuder för att skapa ett projekt själv. Detta hantverk kräver endast grundläggande konstnärsmaterial och husgeråd och fungerar bra som ett grupparbete för alla åldrar.

Instruktioner

• Sprida tidningen på bordet och montera den kartong och leveranser.

• Vända upp och ner en kartong på bordet så att dess nedre sidan vänd uppåt. Skåra tejpen håller längst ned i rutan tillsammans från ena sidan till den andra. Öppna viftar. Vik en klaff ner och håll ner fast av toppen av box kanten att stabilisera kartong. Skära ner ena hörnet av rutan från topp till botten.

• Öppna kartongen. Placera en stor skärbräda under vecket av en box luckan. Viftar med avskurna rutan på skärbräda. Håll fingrarna ur vägen av bladet. Beroende på önskad storlek i kabinen, kan viftar fungera bra för väggar, tak och golv av kabinen. Alternativt kan du använda en linjal och rita vägg, tak och golvpaneler på kartong och sedan skära dem ut.

• Rita en dörr och fönster i kabinen väggarna. Till exempel rita en dörr mitt i en panel och rita en dörr på varje sida av den. Rita två fönster på en annan panel att skapa baksidan av stugan. Slutet väggarna i kabinen fungera bra utan fönster.

• Klipp ut Fönstren om så önskas. Skär dörren på toppen och botten och ena sidan så det kommer att öppna och stänga. Vik längs uncut linjen för att skapa ett gångjärn.

• Placera panelen taket på bordet och förvandla kabinen upp och ner ovanpå den. Skär remsor av maskeringstejp längs väggarna och tejpa toppar i väggarna till taket på insidan av stugan hela vägen runt.

• Centrum däckar panelen på den upp och ner kartong stugan. Använd tejp för att fästa stuga golvet till väggarna hela vägen runt. Klippte bandet. Om stugan för att leka med, tillämpa ett andra lager av tejp för att förstärka golvet.

• Vik en lätt bit kartong i mitten för att skapa en toppnotering tak för kabinen. Ställ in den på toppen av kabinen och justera till önskad höjd. Putsa eventuellt överskott av varje sida. Lägga till en tjock linje av lim längs kanterna av taket på undersidan, 1/4-tums från kanterna. Centrera taket så limmet berör kanterna på stugan. Håll på plats långsamt räkna till 50. Att taket för att torka i en timme.

• Håll i kabinen på sin sida och Använd i slutet av taket som en guide för att spåra runt skapa trianglar för att fylla hål i varje ände av hytten mellan taket och taket. Spåra den nådde linjen av taket från där den möter upp i stuga väggen på ena sidan till där den möter den motsatta väggen. Avsluta triangeln med ritning längs en linjal. Upprepa för andra triangeln. Klipp ut båda trianglar.

• Applicera lim på tre kanterna av triangeln och skjut den under tak. Tryck ner och håll för att limmet följa. Upprepa med den andra triangeln.

• Måla väggarna stuga i önskad färg.

• Måla dörrar och fönster trim efter stuga väggarna är torkar. Måla taket.