mynewspapers.net

Hur man bygger en hönshuset för värphöns

Hur man bygger en hönshuset för värphöns


Om du funderar på att bygga en chicken coop, är du i gott sällskap. Idag, i Storbritannien hålla omkring 750.000 människor kycklingar. Det finns dock noterar några saker som du behöver ta. Har du tid att ägna åt uppgiften i hand? Hur ska man bygga en hönshuset? Vilka är kraven i den genomsnittliga äggläggande kycklingen? Om man beaktar dessa frågor vara en kollektiv vind, Läs vidare.

Instruktioner

Ett hem för din kycklingar

• Överväga storleken på coop. Bostäder djuren bekvämt kommer att kräva en coop på ungefär 1,5 meter (5 fot) i höjd, längd 2 meter (6,5 fot) och 1,5 meter (5 fot) bredd. Den bör ha en sluttande, trä tak vilket gör att regnvatten att rinna av. Som för byggandet kommer du att behöva skruvar, en skruvmejsel och röta resistenta träskivor. För att konstruera coop, bör dimensionerar av styrelser bevilja siffrorna ovan. Styrelserna bör helst göras av lövträ och ca 4 cm (cirka 1,5 tum) i tjocklek.

• Inre av coop kräver byggandet av två objekt. Först är en hönshus. Kycklingar som att vila minst 0,6 m (2 fot) från marken på sittpinnar runt 10 cm (4 inches) brett. Ca 22 cm (9 inches) Vila utrymme per fågel rekommenderas. Den idealisk metoden är att använda en 2 m (6,5 fot) lång bit lövträ, med en bredd av 5 cm (1,9 inches). Det bör avrundas i kanterna så att kycklingarna kan greppa den. Sedan, skruva till inre, mittemot sidor av coop--på en höjd av 0,6 m (2 fot) från marken--två block av trä. Placera de två ändarna av hönshus ovanpå dessa block och säkra dem att blocken med skruvarna. Fåglarna måste nu en plats att hönshus och en bekväm mängden utrymme mellan varandra.

• Med coop och hönshus nu klar, nästa steg är byggandet av fågelholkarna. Många människor väljer för att använda 5-gallon hinkar som Holkar. Ta locket på hinken och använda en skarp kniv för att skära av omkring 20 procent av locket. Sedan anbringa att klippa bit, via sin läpp, på hinken och lägga skopan på sin sida, med trimmade locket längst ned. Eftersom skopan kommer att placeras horisontellt, trimmade locket hindrar äggen faller ur, men gör också kycklingen tillräckligt med utrymme att komma in. Borra två hål i botten av hinken och använda skruvar till sätta fast skopan på väggen av coop. Sätt in halm för att förhindra att ägg går sönder, och placera en bit tyg över framsidan av skopan att ge kyckling avskildhet de gillar när. Din hönshuset är klar.