mynewspapers.net

Hur man bygger en hemmagjord väderkvarn för alternativ energi

Hur man bygger en hemmagjord väderkvarn för alternativ energi


Med en hemmagjord väderkvarn för alternativ energi är ett steg som är förnuftigt--både för planeten och de personliga energibesparingar du har med din månatliga elräkningen. Särskilt om du bor i en lokal som är blåsigt, kranar en väderkvarn i alternativa energikällan som redan naturligt finns i ditt område. Du kan bygga ett vindkraftverk för mindre än £130. Ta reda på hur du kan vara en del av vinna kriget mot den globala uppvärmningen.

Instruktioner

• Beställ din väderkvarn bygga planer samt DC-motor. I avsnittet resurser för en länk. Det kan ta flera dagar att levereras till ditt hem och medan du väntar, redo material för att bygga ett torn och turbinen. Leta upp placering platsen för din väderkvarn. Det bör vara 15 fot över den högsta punkten på din mark som ligger inom 300 fot i ditt hem. Målet är att konvertera vindenergi till mekanisk energi, så se till att din väderkvarn är högre sedan din högsta träd och att inga väggar eller byggnadskonstruktioner blockera dess förmåga att få tillgång till så mycket vind som möjligt.

• Bygga väderkvarn basen. Se till att din bas är tunga. Konkreta och sand påsar är bra material för denna del. För en väderkvarn som är 5 fot hög, till exempel, behöver du en bas som är minst 18 inches kvadrat och 9.07kg. i vikt. Göra matten om projektet särskilt är större.

• Bygga tornet och installera bladen till DC power motor. Ett grundläggande torn för en 5 fot väderkvarn kan vara en robust 2 x 4, ett PVC-rör eller andra starkt material. En grundläggande 5 fot väderkvarn kommer att kräva blad som är mellan 1 och 3 fot i diameter. Du kan komma undan med tre blad, men fem blad är bättre. Det är bra om din blad är bitar av plywood. Du blad att fånga de flesta vinden och har minst möjliga motstånd. Fel storlek bladen kommer att störa balansen i din väderkvarn och kommer också att begränsa dess övergripande effektivitet. I maskinhuset innehåller vanligtvis en växellåda för att låta bladen att vända, men för en grundläggande väderkvarn, en axel är allt du behöver.

• Ställ in ett batteri förvaringsenhet. Detta gör att du kan lagra energi kraften som genereras av väderkvarnen. Det rekommenderas inte att du utför denna känsliga steg om du inte är en licensierad elektriker. Din uppsättning planer kommer att berätta storlek och vad det du behöver. Sedan göra samtalet till en bra elektriker som kan göra hela omvandlingen från vinden till livskraftig energikälla verklighet.

• Njut av dina alternativ källa av kraft.