mynewspapers.net

Hur man bygger en hästdragen vagn

Hur man bygger en hästdragen vagn


Köra en häst är ett nöje att få människor får uppleva. Om du är lycklig nog att ha en häst kamrat som är utbildad för körning samt ridning, kan sedan du köra en häst av ekonomiskt och snabbt sätta ihop en egen liten buggy. Det rymmer två vuxna sida vid sida och kan dras genom en enda häst. När du har upplevt glädjen av kör- och njuter av din häst på ett nytt sätt, kan du hamna söker någon ursäkt att komma ut och njuta av ridning i din häst buggy.

Instruktioner

Bygga en hästdragen vagn

• Att bestämma måtten för din buggy ram, mäta bredden på två vuxna sitter sida vid sida, samt längden på sina ben från knä till golvet. Lägg till 6 inches i varje sida av området säte. För den buggy golvet, lägga till minst 16 inches framför passagerarnas fötter. Lägg till 2 inches på baksidan av sätet mätningarna att rymma byggmaterial.

• Skapa en grundläggande fyrkantig ram med 1 - 2-tums rektangulära stål, skär och svetsas till de mått som du har tagit i steg 2. Skapa fästpunkter för sätet genom svetsning ringar eller borra hål för skruvarna.

• Klipp din plywood till de mått som du har tagit din plats. Täcka plywood med stoppning material, såsom skum eller duk, toppad med ett väderbeständigt material. Din plats kommer att behöva ha metall spant och montering armaturer att bult till ram. Så måste du lägga till dessa som är sist av alla.

• Bult din plats på ramen. Våningen under det täckas med plywood eller perforerad metall att tillhandahålla en plats för att vila fötterna medan ridning.

• Mäter en längd av rör att passa på undersidan av din buggy ram. Skär för att passa. Dina axlar måste vara minst 3/4-tums diameter stål. Svetsa dina axlar på den uppmätta och skär pipen som sedan kommer att spännas fast på ramen.

• Montera och montera dina fälgar. Gummi-trött, tråd-spoked hjul är den bästa insatsen för denna typ av barnvagn. De kommer att ge vissa stötdämpning och kommer att se attraktiv, också.

• Skapa och montera din drivaxel svetsar. Eftersom hur en häst kommer att passa i axlarna kommer att variera på hur stor hästen är, en kil-typ passande svetsas på slutet av axlar och bultad till en liknande passande på ramen gör det möjligt för vissa justeringar. Fastsättning måste vara stark eftersom all den kraft som genereras av hästen kommer att överföras till vagnen genom dessa beslag. Se till att du tar dig tid att svetsa dem korrekt och säkert sätt.

• Bygga din drivande axlar. Axlar kan vara gjorda av trä och måste vara längre än hästen. Hästen måste ha minst 2 fot av axel bakom det att möjliggöra utrymme för benen under rörelse. Axlarna måste utöka ca 1 till 2 fot utanför Hästens axlar.

• Svetsa eller bult på lyftöglor eller ringar måste du koppla din sele fixturer till din drivaxlarna. De bör vara cirka 1 till 1 1/2 fot från slutet av dina axlar. Koppla till lämpliga ringar på hästens sele.

• Slutligen, släta alla din metall bitar med en kvarn, buff exteriören och tillämpa en alla väder färg på din buggy. Detta sista steg är lika viktigt som resten, så ta din tid och gör det rätt.