mynewspapers.net

Hur man bygger en hår hårtork innehavare

Hur man bygger en hår hårtork innehavare


Det snabbaste sättet att torka håret, särskilt för att uppnå raka stilar, är att använda en hårtork. Detta bör komma som någon överraskning eftersom hårtork kan nå temperaturer upp till 110 grader Celsius, enligt University of Texas Southwestern Medical Center. Medan dessa hög värme nivåer kan vara till hjälp för styling hår, kan de vara farliga när du lämnar torktumlaren obevakad när du har avslutat. En hår hårtork innehavare kommer att hålla apparaten tillgänglig medan ur vägen.

Instruktioner

• Spåra omkretsen av hår hårtork munstycket på mitten av en bit 1-tums tjock plywood med en tjock markör. Detta är konturerna av hålet där du lagrar torktumlaren. Rita en kvadrat gränsen hela vägen runt cirkeln för att markera den plats där du kommer att skära ut denna bit av hår torktumlare innehavaren. Se till att du lämnar minst 1-tum utrymme mellan cirkeln och den fyrkantiga gränsen.

• Håll plywood ned ordentligt på en plan yta. Använd en skärande borra lite för att klippa ut cirkeln, och se till att hålla din hand från bladet. Se till att klippa strax utanför cirkeln du spåras så hålet blir stor nog att enkelt passa hårtorken.

• Fortsätt att hålla plywood fast. Använd borr för att skära ut den kvadrat som du skapade i steg 1. Du bör nu ha en fyrkantig bit plywood med ett hål i mitten.

• Placera en rektangulär bit plywood--1/2 tum tjock och minst 1 tum breda och 2 inches längre än torget--mot en kant på torget, att göra en T-form. Ordna två stycken så hålet på torget kommer att möta när du montera den andra bit plywood platt mot väggen och lämna lika utrymme på vardera änden av rektangulär bit.

• Position en 1/4-tums spik på baksidan av den rektangulära bit plywood, bakom där den kontaktar den fyrkantiga bit, och hammare det genom plywood. Upprepa detta i andra änden av rektangulär bit att säkra två stycken tillsammans.

• Placera enheten på en vägg i ditt badrum och använda en borrmaskin för att driva en 1-tums skruv genom ände av framsidan av montering bit och in i väggen.

• Placera munstycket på din hårtork i hålet efter användning, pekar mot golvet. Linda sladden runt baksidan av innehavaren.