mynewspapers.net

Hur man bygger en hängmatta sving

Hur man bygger en hängmatta sving


Hängmattor är symbolen för avkoppling och framkallar minnen av en seaside semester, eller lata söndag eftermiddag i nästan alla som ser en. Du behöver inte vara på semester för att njuta av att ha en hängmatta att lata dig, eftersom de kan göras hemma. Det finns många varianter på hängmatta mönster, men om du inte är en hejare på knutar och göra nettning, du vill gå med en enkel duk eller kraftig bomull kroppen bifogas hängande rep.

Instruktioner

• Vik en dubbel, 1/2-tums söm längs både 90-tums längder av hängmatta kroppen och sy med symaskin.

• Vik en dubbel söm längs ändarna av hängmatta kroppen och sy ihop, som du gjorde för längden.

• Vik varje ände över för att skapa en kanal, 2 ½ inches bred, i varje ände. Sy ändarna av loop ner, med dubbla sömmar för att skapa en stark loop för att trä repet genom.

• Position hängmatta kroppen mellan två fästpunkter du har valt. Klipp två längder av rep, omkring tre gånger längden mellan slutet på hängmattan och ankarpunkten.

• Trä varje bit rep genom en ögla i änden av hängmattan. Knyt ena änden av den hängmatta linor till sitt ankare. Knyt den andra änden till den andra ankare, att säkerställa att hängmattan lärs nog bo från marken när någon sitter i den.