mynewspapers.net

Hur man bygger en hängmatta ramEn hängmatta är en sele som är bunden i båda ändar så det är svävande ovanför marken. Detta bekväma, relativt billig bit utemöbler har funnits i hundratals år. Allt du behöver för att ställa in din hängmatta är två stora träd som bara råkar vara avgränsade med längden på din hängmatta. Om du inte har denna särskilda ordning, kan du bygga en hängmatta stativ, så att du kan koppla av när som helst humör slår dig.

Instruktioner

• Justera Knivskydd på din cirkelsåg så det skär i 45 graders vinkel. Skär en 6-fots post i halv med din vinklade såg. Ange de vinklade bitarna åt sidan för senare installation.

• Plats i slutet av en 6-fots tjänst Centrerat med en 6-fots tjänst, med både styrelser att vara vinkelrätt mot varandra. Använd den hex lite på din borrmaskin för att köra två lag bultar genom sidan av ett inlägg och i slutet av den andra bildar en T. göra en andra T med dina återstående 6-fots inlägg.

• Låg 10-fots post mellan T församlingar. Stå båda T ramar på deras breda styrelse. Centrera den 10-fots inlägget om varje vinkelrätt 6-fots inlägg. Driva två lag bultar genom varje 6-fots inlägg till ena änden av 10-fots inlägget.

• Placera 45-graders skära på ett kort inlägg bredvid upp på 10-fots styrelsen. Kör din penna längs insidan kanten av upprätt inlägget där det korta inlägget korsar det. Justera din såg att göra 90-graders nedskärningar. Skär längs din pencil markera att få en vinkel på att slutet av det kort inlägget. Placera en vinklad slutet av korta inlägget på 10-fots inlägget och andra vinkeln på upprätt post församling att spänna den sidan. Markera, klipp och fäst det resterande kort inlägget på andra sidan av församlingen att slutföra uppiggande.

• Justera din såg att en 45-graders klippa. Justera vakten på sågen så bara 2 inches av bladet visar under vakten. Skär ett nedåtgående hack i ytterkanten, varje upprätt 6 inches från toppen av varje inlägg. Knyt ena änden av hängmattan på varje hack i upprätt inlägg att montera din hängmatta på ramen.