mynewspapers.net

Hur man bygger en gräsmatta svingEn gräsmatta swing är en gemensam benämning på en sving som är tillfälligt och som i en trädgård eller en bakgård. En gunga är i princip bara en hängande placerar bifogas ett par linor eller Metallkedjor. Gungor används i barnens lekplatser och parker, men privata inställningar också. Medan gungor kan flytta fram och tillbaka en hel del som en form av rekreation, kan de också svänga bara lite, som ger avkoppling. Om du vill förbättra kvaliteten och njutning faktor av din trädgård, överväga att göra en gräsmatta sving.

Instruktioner

• Mäta behövs storleken på sätet med hjälp av en penna och en linjal. Använd markera dessa mätningar på timmer bitar.

• Skär trä till exakt längd du markerat, såg med en. Du kan använda virke bitar som är minst 2 inches tjock. För en person plats, är det oftast tillräckligt för att göra fyra 2-tum breda bitar på ca 15-25 inches lång. De slutliga dimensionerna av sätet bör vara någonstans mellan 7 till 12 inches bred och 15-25 inches lång. Du kan också använda en solid ombord i stället för några plankor.

• Placera fyra eller fem bitar på en plan arbetar yta och fäst dem med två vinkelräta bitar i båda ändarna. Två stycken kommer att vara på den nedre delen av sätet. Använd en hammare och spik för denna del av jobbet. Se till att köra 1-tums naglar ända in i träet. Använda trä kitt till cap det lilla hålet överst på naglarna. Om du använder en solid board, bifoga två stycken på samma ställe.

• Behandla alla ytor, kanter och hörn med sandpapper tills de blir helt slät.

• Borra fyra hål genom de två trä bitarna på sidan avslutar av sätet för repet. Använda en borrmaskin och kontrollera att hålen är tillräckligt bred för tjocka repet du hänga svingen.

• Dra en stark, tjocka rep genom hål och fäst den på botten med en säkert knut. Om Knut unties, kan gungan allvarligt skada den person som använder den, så se till att göra en riktigt stark och säker Knut och avsluta det med en låga med hjälp av en tändare. Detta kommer att försegla repet.

• Fäst tunga öga krokar på en stark gren av ett träd i din trädgård. Se till att grenen du använder är minst 3 till 4 inches i diameter. Krokarna bör vara minst 15 inches isär, eller basera mätningen på bredden av swing säte som du gjort.

• Hänga swing sätet på ögat krokar på en trädgren. Var extra försiktig när du gör en Knut och fästa svingen till trädet.