mynewspapers.net

Hur man bygger en fristående slaktare-Block

Hur man bygger en fristående slaktare-Block


Om du inte har tillräcklig mot rymden för en stor slaktare-block skärbräda, kan du göra en fristående slaktare-block island, tabell eller vagn för ditt kök från alla storlekar av slaktare-block skärbräda. Hem förbättring butiker säljer dekorativa bordsben för olika projekt. Välj fyra som passar din stil och använda dem för att skapa extra arbetsutrymme i ditt kök.

Instruktioner

• Sand fyra dekorativa bordsben med lätta klass sandpapper. Som med varje slipning jobb, sand i riktning mot träfibrerna. Torka bort skräp. Spraya bordsben med färg eller färga dem. Låt finish torka.

• Fäst ett L-fäste jäms med toppen av varje tabell ben med skruvar. Koppla en annan L fäste 10 inches under det övre fästet på varje tabell ben. Nedre fästena ska vara vänd åt samma håll som de övre fästena. De lägre konsolerna kommer att hålla en hylla på fristående slaktare blocket; justera höjden för att passa din lagringsändamål.

• Placera en 2-tums tjock slaktare-block Skärbräda i önskad storlek ansiktet ner på en arbetsyta. Fäst hållarna L som är i jämnhöjd med toppen av varje tabell ben till fyra hörn av slaktare-block skärbräda. L parentes vara vänd mot varandra, på insidan av slaktare-block. Flip slaktare-block så att det står ovanpå bordsben.

• Mät längd och bredd mellan lägre L hakparenteserna. Skär en del av 3/4-tums tjock plywood som passar måtten.

• Skär remsor av järn-på fanér att passa runt kanterna på plywood styrelsen. Iron remsorna på kanterna med en uppvärmd hushåll järn.

• Avsluta plywood styrelsen med fläck eller färg för att samordna med bordsben. Tillåta finish torka.

• Fäst plywood styrelsen till toppen av L-fästen med skruvar.