mynewspapers.net

Hur man bygger en förvaringsenhet för barn maskerad kläder

Hur man bygger en förvaringsenhet för barn maskerad kläder


Du kan göra en tvådelad förvaringsenhet för barnen att hålla klä upp kläder snyggt och tryggt. Gör en lång trä förvaringsenhet och gör ett tyg du vill infoga i botten av enheten. Barnen kan hänga sina klänningar och kläder på en stång i förvaringsenheten och fyll rutan med deras klä upp smycken, skor och andra låtsas spela objekt. Dekorera förvaringsenheten med färg och täcka rutan med ett tyg som koordinerar med färg färg.

Instruktioner

Trä förvaringsenhet

• Skär två bitar av plywood som mäter 12 inches bred av 40 inches lång. Slipa kanterna på snittet trä.

• Skär två fler bitar av plywood som mäter 12 inches bred av 20 inches lång. Slipa kanterna.

• Montera rutan. Lägg alla fyra bitar på golvet och ordna bitar till en rektangel. Stå varje bit på en 1/2-tums sida att göra rutan.

• Sprida ett tjockt lager av trälim längs var och en av kortsidorna av formen rutan och tryck på trä på plats. Lägg till några skruvar eller spikar längs varje gemensamt att göra lagring enhet sturdy. Låt limmet torka enligt dess riktningar.

• Måla förvaringsenheten av valfri färg och låt den torka. Infoga en justerbar klädstång nära toppen av rutan för barnen att hänga sina kläder klä upp.

Tyg kryssrutan Infoga

• Placera en stor pappkartong på din arbetsyta. Mät långsidan, kortsidan och botten av lådan. Skär 10 bitar av tyg: fyra för varje sida dimension och två för botten mätning. Täcka insidan botten av lådan med hantverk lim och släta tyget för detta avsnitt under början av limmet. Gör samma sak med varje bit tyg.

• Mäta längden och bredden av varje inre sida. Klipp två bitar av satin cord längd och två stycken till bredden. (Du kan ersätta satin sladden med en annan typ av sladd för ett mindre kostsamt projekt.) Sprida ett lager lim längs insidan kanter av rutan och smidig sladden över toppen.

• Mäta höjden på insidan av rutan och subtrahera 1/2 tum. Skär fyra bitar av sladden till denna längd. Limma i rutan inre hörn och släta sladden över limmet.

• Mäta längden på utsidan av lådan och skär fyra bitar av 1-tums-wide band till denna längd. Sprid lim längs hela längden av ett band. Tryck på det längs den nedre kanten av rutan, hälften på undersidan av boxen och hälften vid sidan av rutan. Anbringa resten av band så sätt att andra nederkanten och översta kanterna på rutan. Mäta bredden på rutan, skär fyra band av denna längd och upprepa limning processen för resterande fyra kanter.

• Mäta höjden på lådan och skär fyra bitar av band till denna längd. Täcka varje band med lim och jämna längs varje yttre hörnet av rutan. Låt limmet torka i 20 till 30 minuter. Placera lådan i förvaringsenheten.