mynewspapers.net

Hur man bygger en förstärkt tegelvägg

Hur man bygger en förstärkt tegelvägg


En tegelvägg kan byggas till 6 fot eller högre för att förlänga runt din fastighet, eller du kan bygga en kort vägg bara en fot eller två att hålla små djur från din trädgård. Oavsett vad höjden av din tegelvägg förstärkas det ordentligt för att säkerställa att det förblir stabil och solid. För att förstärka tegelväggen, måste du skapa en stabil bas och begrava minst en rad av tegel under marken.

Instruktioner

• Gräva ett dike i marken där tegelväggen kommer att installeras. Hålet måste vara 2 fot bredare än väggen och djup nog att rymma 6 inches av krossad sten, samt minst en full tegel. Tegel tillverkaren kan rekommendera begrava fler rader än en, så var noga med att kontrollera innan gräva.

• Lägga till 6 inches av krossad sten i botten av diket och kompakt den med en hand tamper.

• Täcker de krossade stenen med omkring en tum av sten damm och nivå den med en kratta. Sedan komprimera den med tamperen.

• Ange den första raden av tegel mot framsidan av diket. Kontrollera att raden är perfekt nivå från alla håll.

• Sprida ett lager av murbruk på den första raden i tegel med en murslev. Starta installationen av tegelstenar för den andra raden. På sidan av varje tegel, lägga ett lager av murbruk så att tegelstenarna hålls samman på alla sidor. Installera inte en tegelsten ovanpå ett annat. I stället stagger rader av tegel som du installerar dem.

• Knacka på varje tegelsten till plats med handtaget på din murslev att se till att det är stabilt och säkert. Fortsätt lägga till rader tills du når önskad höjd för din vägg.

• Fyll i området bakom väggen där du grävt dike med ytterligare lager av krossad sten för mer förstärkning.