mynewspapers.net

Hur man bygger en fönsterplats med bokhyllor

Hur man bygger en fönsterplats med bokhyllor


Bygga en fönsterplats med bokhyllor kan låta som en skrämmande uppgift — något bäst kvar till en professionell. Men om du tänka utanför boxen en stund och skulle använda återvunnet köksluckor och premade bokhyllor, uppgiften blir mycket enklare. Många kök outfitters har stora leveranser av köksluckor som har dragits ut ur kök som är att vara ombyggt och sälja dem billigt eller ge bort dem. Bokhyllor är också lätta att plocka upp på secondhandbutiker, men kontrollera att allt du köper är strukturellt ljud.

Instruktioner

• Limma two-by-four plankorna på insidan väggarna i skåpen som skruva ankare. Varje skåp bör ha ett ankare längs övre och nedre kanterna på alla sidor, utom dörren. Låt torka.

• Linje upp skåpen så de är infälld och dörrarna alla står inför i samma riktning. Placera trälim på utsidan av mellersta skåpet. Tryck ihop skåpen och tillämpa bandet klämman. Låt torka.

• Borra hål genom sidan ankare mitt skåp i ankare av side skåp; en i varje ände av ankra. Skruva dem tillsammans, bilda en mycket säker bas för din plats vid fönstret.

• Placera sittringslocket ovanpå alla tre skåp, spola med sidorna. Borra ett hål genom toppen av plywood, på centrum, i topp ankare av skåpen. Skruva fast plywood ner. Fylla skruvhålen med trä kitt; Låt torka. Slipa och lacka din plywood sits topp; Låt torka.

• Position fönsterplats under fönstret, skruva sedan placera in i väggarna genom ankare inuti skåp & mdash; du kan ta bort vissa ytterväggar för att göra plats sit jäms med väggen, beroende på ditt hus design.

• Position två bokhyllor på någon sida av fönstret plats så att ryggen på bokhyllorna möter varandra och skapa en vrå för en fönsterplats. Borra två hål genom baksidan av bokhyllan i ankare på side skåp. Skruva på plats. Borra ett hål varje 10 inches genom sidan av bokhyllan som berör väggen och skruva sedan i bokhyllan i väggen.