mynewspapers.net

Hur man bygger en flotte med blå plast trummor

Hur man bygger en flotte med blå plast trummor


Flyter på vatten under sommarmånaderna är lycka. Du kan glida längs och lämna, för en liten stund, hur som helst, bekymmer av liv bakom. En av de bästa sätten att göra detta är genom att bygga en flotte. Thor Heyerdahl gjorde det när han byggde Kon Tiki och Huck Finn gjorde det när han flöt ner Mississippi med Jim "Huckleberry finns äventyr." Bygga en enkel med blå plast trummor och skapa dina egna äventyr. Sommaren är inte vara för evigt.

Instruktioner

• Lägg ut kroppen av flotten. Placera plywood bladet på ditt arbetsbord. Att gå de fyra 2x4s under bladet så bildar de två par kör vinkelrätt: ett par nära toppen av bladet plywood och två nära botten. Topp-par topp styrelsen bör vara ungefär en fot från toppen av plywood och botten styrelse paret botten bör vara en fot från botten av plywood. Var och en av de 2 x 4 par bör en fot apart.

• Borra fyra hål, jämnt fördelade, genom plywood och 2x4s. Gör detta för alla styrelser, borra 16 hål i alla. Hålen ska vara något mindre än lag bultarna. Infoga lag bult i hålen, lägga brickor över ändarna på bultarna och dra åt muttrarna.

• Lyft kroppen av flotten och placera de blå plast trummorna under 2x4s. Det bör se ut enligt följande: toppar av fat kommer att utlöpa bara något toppen och botten av plywood bladet medan 2x4s par kommer att drabba trummor i deras mitt och överskrida dem lite. Flytta de blå plast trummorna tills du är nöjd med deras position.

• Borra två hål i vardera änden av 2x4s. Hålen bör falla på vardera sidan av varje blå plast trumma. Infoga ett öga bult i varje hål, ögat nedåt. Säkra varje öga bult med brickor och muttrar.

• Gänga ena änden av stål kabel genom ett av ögonen använda en crimp klämma för att skydda det på plats. Wrap i andra änden runt blå plast trumman, trä det genom andra ögat och dra på den tills trumman är säkert fastgjorda på plats. Crimp klämma i andra änden av stålsättakabeln och skär bort eventuellt överskott. Upprepa detta steg med vardera änden av varje 2 x 4.