mynewspapers.net

Hur man bygger en fisk Tank soffbord

Hur man bygger en fisk Tank soffbord


En fisk tank soffbord gör en stor mittpunkten för varje vardagsrum, fungerar som en utmärkt konversation och är ett praktiskt och roligt sätt att integrera en kärlek till djur och fisk med ditt hem. Soffbord fisketankar är en bra lösning för de i små utrymmen som inte kanske har utrymme för både ett soffbord och en stor fisk tank, och kan göra sitt utrymme ser mer organiserad genom att kombinera dessa två poster.

Instruktioner

• Töm och rengör ett stort akvarium. Ta bort det ursprungliga locket och mäta måtten på toppen av fisk tank med måttbandet. Ta måtten för en bit av Plexiglas som passar direkt i spåren som gamla locket passa in.

• Överför måtten på bit plexiglas genom att göra märken med en mattkniv. Skär skåror i Plexiglas i dimensioner av locket genom att köra verktyget kniven längs kanten av en måttstock som placeras på Plexiglas längs markerar av de ursprungliga mätningarna.

• Bryt Plexiglas längs spåren av slående det längs det räfflade området samtidigt som du håller båda sidorna på plats. Detta kan göras med en assistent, eller håll den över kanten på ett bord. För en mer exakt skära jobb, en såg kan användas, eller mattkniv kan användas för att klippa det flera gånger på båda sidor av ytan tills det bryter lätt.

• Slipa kanterna på Plexiglas så att de ser attraktiva, sedan placera ytan ovanpå akvariet. Göra någon krävs skärning eller slipa om du vill att Plexiglas portion passar in i akvariet.

• Leta upp några områden på Plexiglas som behöver hål skära för filter, filter nätsladdar, etc. Markera dessa områden med en mattkniv och borra dem med hjälp av en stor borr bitar eller skär dem med hjälp av en makt såg.