mynewspapers.net

Hur man bygger en enkel stängslet grind

Hur man bygger en enkel stängslet grind


Utan att veta hur man bygger en enkel grind staket behöver inte stoppa projektet. Kom bara ihåg att du vill att det ska se ut som en fortsättning på staketet. Mellanrum störar för grinden ska matcha staketet så nära som möjligt. Därför kan det vara nödvändigt att rip två sida störar med en cirkulär eller tabellen såg för att göra porten rätt bredd.

Instruktioner

• Placera 1-av-6-tums störar på ett arbetsbord. Skilja dem om du vill att bredden på porten du behöver. Mest utfärda utegångsförbud är 2 inches smalare än öppningen.

• Mät och kapa två 2-av-4 längd bredd och gate. Till exempel om gate öppningen är 36 inches, måste gate bredd vara minst 34 inches. Använd den elektriska geringssåg för att skära de 2-gånger-4-34 inches lång.

• Justera 1-av-6 materialet så att botten och toppen av utfärda utegångsförbud för är även. Plats en av de 2-av-4 från steg 2 upp från botten av grinden störar ca 6 inches. Placera den andra en på samma avstånd från toppen av gate strejkvakter.

• Säker 2-av-4 till störar med 2-tums eller skruvar. Försänkt inte dessa skruvar som de kommer att sticka ut från framsidan av strejkvakter. Placera en annan 2-gånger-4 diagonalt från botten 2-gånger-4 utvändiga hörn på topp 2-gånger-4 utvändiga hörn.

• Dra en linje parallell med toppen och botten 2-av-4 över den 2-gånger-4 kör hörn till hörn. Ange den elektriska Mitren såg på denna vinkel och skär 2-gånger-4 för att passa mellan de övre och nedre pjäser för att bilda en Z. Secure detta stycke till störar med 2-tums eller skruvar.

• Vänd grinden så att Z är vänd nedåt. Säkra störar till Z med 1 tum eller skruvar. Skydda dem med diagonal 2-av-4 också. Vänd på grinden tillbaka och ta bort 2-tum eller skruvar.