mynewspapers.net

Hur man bygger en enda skafferi skåpet

Hur man bygger en enda skafferi skåpet


Skafferi skåp är nödvändiga för husägare med någon storlek familj. De är mångsidiga bitar som används för objekt som borstar, moppar och dagligvaror. Bygga en enda skafferi skåpet är det bästa sättet att börja lägga lagringsutrymme till köket. Mångsidigheten hos det enda skafferiet växer dock när du ansluter två eller fler att göra ett stort skafferi. Sedan skåp utrymme i köket är alltid efterfrågan, verkar det vettigt att bygga flera enda skafferi skåp i stället för en stor dubbel skafferi.

Instruktioner

• Placera två bitar av 15-by-84-by-¾-inch plywood på ett arbetsbord. Mät från ena änden och göra markeringar på 4, 15, 30, 42, 54 och 69 inches på båda bitarna. Sätt vinkelhake på märken och rita linjer över 15 tums bredd av plywood.

• Markera slutet av plywood efter 69-tums linjen som upp i skafferiet. Detta är sidorna av det enda skafferiet skåpet. Applicera lim till ändarna på två av sju bitar av 15-by-22½-by-¾-inch plywood (hyllor).

• Ställa in en av hyllorna på undersidan av raden 4-tums och säkra den på sidorna av skafferiet med 1½-tums eller skruvar. Säkra andra hyllan överst på sidorna.

• Applicera lim till ändarna på de återstående hyllorna och säkra dem att undersidan av de återstående linjer dragna i steg 1. Därefter gäller lim till skafferiet synliga kanter. 24-by-84-by-¼-inch plywood på skafferiet skåp och fäst den till skåpet med 4-penny box naglarna. Vänd i skafferiet hela vägen.

• Installera full overlay gångjärnen till lappar av 24-by-84-by-¾-inch plywood (dörr) enligt tillverkarens instruktioner. Säkra dörren till skåpet via gångjärnen.

• Mät från ena änden av dörren och göra en markering i mitten och 1 tum från kanten mittemot gångjärnen. Borra ett hål på det märket med 3/16-tums borr. Infoga knopp skruven genom hålet på baksidan av dörren och säkra vredet till dörren.