mynewspapers.net

Hur man bygger en elektronisk Drum Rack

Hur man bygger en elektronisk Drum Rack


Elektroniska trummor erbjuder en praktisk lösning på många problem de akustiska trummor närvarande. Akustiska trummor kan vara skrymmande, högt och kräver ständigt underhåll att hålla dem funktionsdugliga. I jämförelse, elektroniska pads är kompakt, kan användas med hörlurar och kräver ingen löpande underhåll. Den lätta vikten av elektroniska trummor innebär att man kan bygga en anpassad rack från billiga och lättillgängliga material.

Instruktioner

• Skjut två åtta monteras på en 60-cm längd på röret, placera dem 15cm från vardera änden. Ta en klamma rör och en 60-av-40-cm rektangulär ram, med en andra, unclamped 60-cm pipa och ett par av 40 cm, med 90-graders beslag. Upprepa detta med andra spänns röret, vilket ger dig två rektangulära ramar, alla med ett par av klämmor längs ena kanten.

• Bilden en 60 cm pipa i öppna öglor på figur-8 klämmor och lägga till en 90-graders passande i varje ände, sedan upprepa på andra rektangeln. Gå med i de öppna ändarna för rördelar med hjälp av de två återstående längderna av 60 cm rör. Färdiga formen liknar en "dubbelvikt" rekord ärm. En 60-av-60-cm i fyrkant, med ett par i 60-av-40-cm rektanglar spänns till motsatta kanter. Lossa skruvarna på klämmorna att vika de mindre sidan ramarna till den centrala fyrkantig ram för förvaring eller transport.

• Stå racket, mete sidan ramar i på ca 45 grader till skapa en tre-panel konsol som omger din trumma-pall i en trapetsoid form. Dra åt klämma bultarna för att låsa den sida ramar in i position. Klämma de elektroniska trumma fästen från ditt kit till rören, fastställa den bästa positionen för var och en, och kom ihåg att reservera ett utrymme för trumma kontrollmodulen. Om trumman mounts slip alls, vira en längd av grip tejp runt röret och passar monteringen över toppen.