mynewspapers.net

Hur man bygger en eldgrop med ett oljefat

Hur man bygger en eldgrop med ett oljefat


Endast en del av att bygga en eldgrop med ett oljefat är svårt, och som skär stål trumman. Du behöver tillgång till och skicklighet med en ficklampa eller en tigersåg, tunga stål-skärblad och en massa tålamod. För din egen säkerhet, om du inte gör en massa stål styckning, springa ner till din lokala skär butik och få det. Som sagt, här är hur man bygger en trimma lite eldgrop för din bakgård.

Instruktioner

Ställa in olja trumma eldgrop

• Skär botten av trumman av 20 inches från den bästa kanten av trumman. Lägga till ytterligare 10 inches om du vill lägga en grill över toppen för matlagning. Om du använder en skärbrännare, bära ögonskydd och tung läderhandskar. Om du använder en tigersåg, borra ett 1/2-tums hål längs såglinjen ger dig utrymme för att infoga kniven av sågen. Arbeta långsamt runt omkretsen av fat.

• Lägg upp på trumman (delen utan en botten) platt på marken på den plats där du vill ställa upp din eldgrop. Markera runt botten med sprayfärg eller krita att markera var du ska gräva.

• Gräva ett hål storleken på den markerade cirkeln med raka sidor. Hålet bör vara 10 inches djupt och ska bara passa storleken på trumman upp. Raka sidor när du arbetar tills trumman passar ner i hålet ända till botten lämnar 10 till 20 inches på toppen för brand ringen beroende på dina inställningar.

• Fyll i smuts runt sidorna av trumman. Tamp smutsen med avsluta av skyffeln att förankra det ordentligt i marken.

• Fyll botten av trumman med 2 eller 3 inches av pea grus att underlätta dränering. Fyll trumman tills sanden är 2 inches ovanför den omgivande jorden. Detta kommer att hålla botten av eldgrop torr och väldränerad.

• Bygga en tipi-tält eller timrad eld inom brand ring. Inte fylla på kanterna med trä eller tillåta stockar till överhäng sidorna.