mynewspapers.net

Hur man bygger en egen utbordarfäste

Hur man bygger en egen utbordarfäste


Medan inboards är bra för öppet vatten, kan med en utombordsmotor på båten göra det lättare att manövrera i grundare floder och vattendrag. Konvertera din inombordsmotorer till en utombordare måste du ta bort inombordsmotorer och bifoga en utombordare med ett fäste. Bygga en anpassad utbordarfäste är enkelt om du kan följa anvisningar och uppmärksam.

Instruktioner

• Lägger stora styrelsen på marken. Böja det utåt runt 1/3 och 2/3 av vägen över. Borra ett hål i varje hörn.

• Borra hål 1 tum från de två ändarna av rostfritt stål barer. Bult till hörnen på fästet ryggstöd. En 1-tums borrhålet i centrum för närmare två barer.

• Ta små styrelsen och böja de två längre sidorna ca 5 inches från kanten. Borra ett hål i varje hörn och koppla den till ryggstöd av bultning en av barerna på varje hål. Smörj bultarna så att du kan flytta främre styrelsen upp och ner.

• Böj aluminiumstolpen på 1/3 och 2/3 mark. Borra hål 1 tum i diameter vänd utåt 2 inches från ändarna. Håll detta upp till de två hålen från små rostfria stolpar och tråd liten rostfri stången genom. Svetsa den mindre Polen till barer.

• Bestäm om du behöver bultar i främre styrelsen att fästa din utombordare. Borra dem ut. Borra 8 till 12 hål genom ryggstöd att bifoga till din akterspegeln.