mynewspapers.net

Hur man bygger en egen LEGO piratskeppLEGO tegel erbjuder oändliga kombinationer när det gäller att skapa individuella strukturer eller komplexa landskap. Du kan börja med att skapa byggnader och så småningom gå vidare till mer komplexa strukturer. Pirater fartyg är ett utmärkt sätt att visa upp din LEGO bygga kompetens. Fartyget kommer till en punkt vid fronten och har en kvadrat akter--som kan återskapas med hjälp av LEGO tegelstenar.

Instruktioner

• Sortera LEGOS i högar av liknande färger och former. Det hjälper när du bygger struktur att veta att du har tillräckligt många bitar. Välj de bruna eller svarta plattorna att göra basen av ditt skepp.

• Bygga basen och hull. Kom ihåg att både (framsida) och akter (baksidan) av fartyget kommer till en punkt. För att skapa breda, böjda sidorna av båten, göra kölen med lång LEGO tegelstenar och sedan stack LEGOs uppåt och utåt. Om du har LEGO bygga kompetens, lägga till hål i sidorna av fartyget där kanonerna kommer kika igenom...

• Omfattar däck med platt LEGO tegelstenar och sedan börja bygga upp Captain's quarters i den bakre delen av skeppet med samma svarta eller bruna tegelstenar av skrovet. Lägga till windows i din struktur.

• Fäst en mast på däck. Du kan behöva två Master beroende på storleken på ditt piratskepp. Bifoga seglen och flaggor. Nu ditt anpassade skepp är klar och behöver bara lite förbättringar att göra fartyget ser mer äkta.

• Komplettera ditt piratskepp med tillägg av pirat siffror, treasure kartor och krukor av guld.

• För mer en mer proffsiga anpassade pirat fartyg, du kan designa din egen piratskepp online och sedan köpa bitar från LEGO.