mynewspapers.net

Hur man bygger en egen antenn förstärkare

Hur man bygger en egen antenn förstärkare


En TV-antenn tar emot TV-signaler genom luften och överför dem till TV tuner för visning. En svag signal kan hålla TV visar den bästa möjliga bilden. Bygg din egen TV-antenn förstärkare för att förbättra mottagningen av signalen. Att kommer behövas några husgeråd, samt några leveranser lätt tillgänglig från en järnaffär eller hobby butik. Tillsyn av en vuxen är nödvändigt om ett barn är inblandade i att göra förstärkaren skäreggar och elverktyg kommer att användas.

Instruktioner

• Varva ner de två kablarna förreglade på kroken för tråd klädhängare med tång. Räta ut tråd klädhängare till en rod. Placera ett ark av tidningen på ett bord att skydda ytan. Placera valstråd klädhängare horisontellt på tidningen.

• Mät 8 inches i från vänster sida av stången. Plats staven mot den konkava sidan av magneten på 8 tum märke. Wrap hängare staven 4 gånger genom hålet i magneten--tång kan behövas för att uppnå detta om fingrarna inte är tillräckligt stark. Säkra staven till magnet med remsor av eltejp.

• Skär en 6 tums bit av värme röret avskärmning med saxen. Placera värme röret strålskyddet över avsluta av staven närmast magneten. Tryck värme röret avskärmning mot magneten.

• Slå på den varma luft pistolen. Syftet med luftströmmen från varm luftpistol på värme röret skärmning för att förminska den på staven. Stänga av varm luftpistol efter 20 sekunder har gått.

• Mät 8 inches från stången på höger sida av magneten. Kapa projektilen vid 8 tum märket med metall saxen. Avyttra överskjutande staven i papperskorgen.

• Skär en annan 6 tums bit av värme röret avskärmning med saxen. Placera värme röret strålskyddet över avsluta av stången på höger sida av magneten. Tryck värme röret avskärmning mot magneten.

• Slå på den varma luft pistolen. Syftet med luftströmmen från varm luftpistol på värme röret skärmning för att förminska den på staven. Stänga av varm luftpistol efter 20 sekunder har gått.

• Skruva loss antennens koaxialkabel anslutning från koaxial ingång på baksidan av TV: N. Placera antennens koaxialkabel på tidningen. Hetta upp lödkolv i 5 minuter.

• Lödning ena änden av staven att centrum kontaktledningen på antennens koaxialkabel kontakten. Låt svalna löda i två minuter. Linda remsor av eltejp runt koaxialkabel kontakten att säkra staven till kontakten.

• Placera din hemmagjord antenn förstärkare mot baksidan av TV: N och säkra den med remsor av maskeringstejp. Sätt in staven i andra änden din hemmagjord antenn förstärkare i koaxial ingång på baksidan av TV: N. Säkra staven till coax indata med remsor av eltejp.