mynewspapers.net

Hur man bygger en dator skrivbord från grunden

Hur man bygger en dator skrivbord från grunden


Bygga en dator skrivbord från början innebär att du får exakt vad du vill. Bygga skrivbord med 3/4-inch plywood för en lätt och enkel att flytta möbel. Mäta datorkomponenter i för skrivbordet innan du börjar projektet inklusive en skrivare, om tillämpligt. Detta säkerställer att den uppfyller dina behov. Eftersom detta projekt från grunden, kan du bygga den för att passa ett rum eller ens sätta hjul på undersidan av att göra det mobila.

Instruktioner

• Ställ in staketet av tabell sågen på 28 1/4 inches. Skär ett kvarter, hela korn, från 48-by-96-by-3/4-inch plywood vid denna mätning och ställ det åt sidan för nu. Staketet på 24 inches och skär två kvarter vid denna mätning från återstående plywood.

• Flytta staketet till 18 inches. RIP--skär med säden--två bitar från 24-tums blocket och två stycken från 28 1/4-tums blocket. Två 18-av-28 1/4-tums bitar är sidorna av datorns skrivbord, medan 18-av-24-tums bitar är toppen och botten hyllorna.

• Rippa två 10-tums bitar från andra 24-tums blocket. Detta är stabilisatorer för skrivbordet. Nästa, ange staketet på 23 inches och spänner den återstående delen av kvarteret 24-tum över säden, ner till 23 inches. Detta resulterar i ett block som mäter cirka 28 inches bred och 23 inches lång. Staketet på 14 inches och rippa en bit från detta block för tangentbord fack.

• Applicera trälim till 18-tums ändarna av övre och nedre hyllorna. Placera dem mellan sidorna och säkra dem med finish naglarna. Sätta lite lim på den 10-tums kanten och en långsida stabilisatorerna och säkra dem mellan sidorna och topp och botten hyllorna med finish naglarna. Detta blir baksidan av datorns skrivbord.

• Ställ in tabellen såg staketet på 27 1/2 inches. Skär ett kvarter vid denna mätning från resterande 48-by-96-by-3/4-inch plywood. Flytta staketet till 19 inches och rippa ett stycke från blocket för skrivbordet. Vända den upp och ner på ett arbetsbord. Sprid lite trälim på det, att hålla limmet minst 1 tum från kanterna. Centrera box församlingen på toppen och tryck på baksidan av det till en kant på toppen.

• Säker rutan till toppen med 1 1/4-tums träskruvar. Montera hjul längst ned i den nedersta hyllan med 3/4-tums träskruvar. Installera låda diabilder till tangentbordet facket och personalen i enlighet med tillverkarens anvisningar. Nästa, borra ett 1 1/2-tums hål i hörnet av övre.