mynewspapers.net

Hur man bygger en bro med pinnar för ett skolprojekt

Hur man bygger en bro med pinnar för ett skolprojekt


Hantverk pinnar används rör om måla, göra frysta behandlar och sortera växter i en trädgård, men de är också användbara pedagogiska verktyg. Bridge och konstruktion är en verksamhet som eleverna kan uppleva i en vetenskap eller matematik klass, där elever ombeds att använda hantverk pinnar för att bygga en bro som kommer att stödja vikt. För att farkosten en robust bro, tillämpa grundläggande tekniska principer. TeachersDomain.org sägs att den "enda viktigaste formen i utveckling... är triangeln." Valv och kupoler också stöd för att stärka konstruktion. Införliva dessa former i design för ett framgångsrikt bridge projekt.

Instruktioner

Instruktioner

• Rita din bro design på rutat papper. Skiss designen i fyra delar - botten, topp och arbetsmarknadens parter. Införliva triangulära former i din design så mycket som möjligt. Trianglar möjliggör jämn fördelning av vikt och ger en mer stödjande struktur än rektangulära former.

• Låg hantverk pinnar på en plan yta sida vid sida tills du når önskad längd du vill ha din bro vara. Detta blir botten, eller "road," av bron. Limma minnen ihop och ställ åt sidan för att torka.

• Konstruera en sida av bron genom att lägga båten fastnar platt i formen på din design. Limma varje bit ihop, och efter det torkar lägga till lite lim i alla lederna för att stärka strukturen. Avsatts för att torka.

• Limma den andra sidan av bron tillsammans, stärka lederna med extra lim. Avsatts för att torka.

• Limma en sida till botten, vilket gör att det är helt rakt och inte lutar alls. Låt torka innan limning andra sidan längst ned. Avsatts för att torka.

• Bygga upp på bron på den bit som du redan har byggt. Efter det torkar, Stryk lim på lederna att stärka strukturen. Att bron att torka helt.