mynewspapers.net

Hur man bygger en billig stuga

Hur man bygger en billig stuga


Bygga en billig stuga på din mycket mark erbjuder möjlighet att kombinera dina grundläggande träbearbetning färdigheter med familj limning tid. Det är inte nödvändigt att ha en stor byggnad besättning eller en dyr hällde foundation. I stället bygga en billig stuga med hjälp av en vän och de verktyg som du kan ha i ditt garage. Utan att behöva betala för dyra grunden heller, i stället använda en grundläggande betongblock foundation, trä inramning och ett plåttak för att bygga din dröm-stuga.

Instruktioner

• Låg stiftelse block för stugan. Gräva fyra inches i marken och låg små grus innan du placerar betongblock på marken. Gruset kommer att dra bort fukt från block och undvika förskjutning av din foundation och hem. Avståndet mellan blocken ska vara lika och bör inte överstiga 8 fot apart.

• Placera stiftelsen balkar på betongblock. Balkar med 4 x 4 eller 4 x 6 och placera dem i parentes på betongfundament block. Om inköp block utan parenteserna, blir det nödvändigt att borra i cement och fäst fästet innan du placerar balken. Balkar ger en säker och jämn grund för att bygga golvet i din stuga. Det är inte nödvändigt för balken skall vara nya, bara rakt och i gott skick.

• Bygga undergolvet området för stugan. Använd 2 x 4 att Rama undergolvet av din stuga att matcha storleken på stiftelsen du har lagt ut. Täcka upp i undergolvet med plywood. Detta är ett enkelt ett billigt golv alternativ som gör att du till slut med någon typ av golv, under tillbehör i ditt byggprojekt.

• Ram fyrana stuga väggar. Mät ut området där du vill ha windows ska vara placerad på dina väggar. Bygga för Fönstren och återstående väggen för varje av de fyra sidorna av din stuga. Måste du ha dina fönster på sidan, eller åtminstone vet storleken på windows du tänker köpa, innan väggen utformningen processen ska börja.

• Fäst de inramade väggarna undergolvet. Bifoga en liten trä stag på varje sida av inramade väggen. Med hjälp av en person sakta driva varje vägg så det är vinkelrät mot undergolvet. Spika trä stag i undergolvet, skruva i väggen direkt i golvet. När de två första är fullständigt installerade fortsätta med väggen installationen genom att installera de återstående två vägg ramarna och att ta bort små trä stag används för att hålla två första väggarna.

• Installera taket takbjälkar ovanpå de inramade väggarna. Den billigaste typen av taket och installera är en något lutande tak. Höja tonhöjden på framsidan av din stuga genom att lägga till 2 x 4: s ovan inramade beklädaväggen. För en liten stuga är en enkel 4 tum lutning tillräcklig för att dränera vatten från taket. Om du vill installera taket takbjälkar, plats 2 x 4 vinkelrätt från framsidan av huset på baksidan av huset, spika på plats.

• Spik plywood på utsidan av stugan. Spika plywood runt utsidan av stugan och på taket. För ultimat billig stuga kan inte du lägga isolering till interiören i hemmet vid denna tid. Om du väljer att installera isolering på insidan av väggarna, kan det göras under steg 12.

• Installera vatten bevis material runt plywood exteriören. Black tar papper är det billigaste sättet att vattentäta utsidan av din stuga. Det är inte ens nödvändigt att lägga till trä eller ytterväggar över tar pappret om din budget inte tillåter estetiska tillägg av ytterväggar till din stuga.

• Bifoga takmaterial över svart tjära pappret på taket. För att hålla vattnet från att komma in taket kommer det vara nödvändigt att lägga till takläggning material över tar pappret som du installerat i föregående steg. För en liten stuga kan du använda bältros eller metall takläggning, beroende på vilka material du kunde få för billigaste pris.

• Installera windows. Placera windows i förväg inramade områdena på din vägg inramning. Var noga med att täta ordentligt runt alla fyra sidor. Använd 3 tums spikar i blinkande av fönsterkarmen bifoga windows direkt till området inramade trä. Lägga till ytterligare svart tjära papper runt fönsterkarmen som behövs för att hindra vatten från att tränga i genom fönstren.

• Hänga ytterdörren. Billiga premade dörrar finns före hängde, eller du kunde använda plywood med 2 x 4 för att rama in en grundläggande dörren struktur för dina billiga stuga. Spik ramen direkt till väggen sedan vidare till attache dörren gångjärn till dörren. Med hjälp av en ytterligare person koppla den andra sidan av dörren gångjärn direkt till dörrkarmen.