mynewspapers.net

Hur man bygger en billig lastbil husbil

Hur man bygger en billig lastbil husbil


Bygga en billig lastbil husbil kan åstadkommas utan avkall på komfort. Du måste ha en mössa på lastbilen för att hindra fukt från att komma in eller du kanske vill överväga att köpa en lastbil tält. Byggprocessen kan utföras på en enda dag med grundläggande verktyg. I slutet har du en säng med förvaringsutrymme under. Du behöver inte bygga lådor som utrymmet under sängen passar plast behållarna.

Instruktioner

• Mät husbil skalet invändig bredd. Mäta ovanför läppen av skalet för en enkel camping säng. Också mäta den invändiga längden på flaket.

• Använd en färdighet såg för att klippa 2-av-4 för att matcha bredden på lastbilen. Skär en 2-gånger-4 för varje en fot i längd i sängen. Använda en 1/32-borr borra ett pilot hål i varje ände av varje 2-gånger-4.

• Borra hål i husbil skal läppen för varje 2-gånger-4 position. Placera 2-av-4 på läppen och använda 3-tums träskruvar för att säkra 2-av-4 på plats.

• Placera plywood på 2-av-4 att skapa en yta för sängen. Använd en borr och 1-tums träskruvar att ansluta säkert plywood på plats. Du kan dela upp plywood på mitten och lägga till gångjärn för enkel tillgång till lagringsutrymmet.

• Använda plast behållarna att organisera och lagra redskap under sängen. Också lägga till en skum pad till sängen för extra komfort.