mynewspapers.net

Hur man bygger en billig häst skydd

Hur man bygger en billig häst skydd


Äga hästar kan vara en underbar upplevelse. Deras skönhet, nåd och styrka har vädjat till människor i tusentals år. Det är en missuppfattning att man måste vara rik för att äga en häst. Medan det kan bli kostsamt, finns det många sätt du kan spara pengar på enkla saker när du är vårdande för dina equine vänner.

Instruktioner

Hur man bygger en billig häst skydd

• Mät ditt tält och stake i hörnen. Av skydd bör vara minst 12 fot djup av 2 fot bred och 10 fot hög.

• Gräva hål för din 4x4s till ett djup av minst 36 inches och inlägg i betong. Låt betongen för att ställa in i minst 72 timmar.

• Spik din plywood på 4 x 4 inlägg. Kontrollera att du använder tunga, behandlade plywood. Placera plywood minst sex inches ovanför marken att hålla träet från att sitta i något vatten som kan sammanställa.

• Fäst din 2x4s hörnstolparna att bilda en enkel bas för ditt tak bitar. Se till att styrelserna är säkert spikas till toppen av inlägg.

• Lägger din spåranslutning bitar i en överlappande sätt att skapa ett tak. Nail lappar in i styrelserna på varje sida av Kvinnojouren och använda takläggning naglar för att säkra rangerbangård lappar till varandra. När du är klar, bör du ha en tre dubbelsidigt skydd med ett tak som kommer att kasta vatten.