mynewspapers.net

Hur man bygger en basgitarr hörlursförstärkareÖva din bas slickar är jättekul, men om du har grannar har du ofta att kalla det en natt när du bara är slå ditt spår. Använda en hörlursförstärkare är ett bekvämt sätt att mildra detta. Hörlurar förstärkare är bärbar och du kan träna var som helst. Du kan bygga dina egna hörlurar basförstärkare använder en självmontering förstärkare kit. Dessa kit kommer med ett kopplingsschema och alla nödvändiga delar för att montera en kompakt och enkel bas hörlursförstärkare.

Instruktioner

• Förvärva ett kit. Bass hörlurar förstärkare kit finns inte lika lätt som gitarr hörlurar byggsatser. Genom att ändra en kondensator i en gitarr förstärkare kit kan du ha din egen DIY basgitarr hörlursförstärkare. Renovera ditt ljud webbplatsen säljer självmontering gitarr hörlurar amp kit som levereras med alla nödvändiga komponenter. Kör Off Groove webbplats har detaljerade wiring diagram som illustrerar de krävs ändringarna för att göra en hörlurar gitarrförstärkare till en bas hörlursförstärkare.

• Läsa schematiskt. Detta hjälper dig att förstå layout av kretsen. Identifiera kondensatorer och deras placering på färdiga krets. Hitta den kondensator som är markerad "C2" på schematiskt. Konsultera den schematiska nyckeln för att fastställa värdet på denna kondensator, sedan hitta läsa sidan av varje kondensator med ditt förstoringsglas låna för att hitta denna kondensator. Ställ det åt sidan. I renovera ditt ljud kit har kondensatorn C2 värdet 100.

• Fyll i kretskortet. Installera alla komponenter i deras tomt torn, förutom kondensatorn märkt "C2" på schematiskt. Ersätta detta med en högre värde kondensator. Ruby Amp kopplingsschemat föreslår uppgradering till en som är ungefär tio gånger värdet. Exempelvis ersätta en 47n kondensator med en 470n kondensator. Detta ökar basåtergivningen i kretskortet. Tryck varje komponent i tornet tills kontakten Petar genom basen.

• Styrelsen vänds och löda kontakter till basen.

• Lödning färdiga kretskort till basen på chassit.

• Infälld potentiometrar i framsidan av chassit. Chassit har förborrade hål för varje potentiometer. Löda en positiv tråd till utgång för varje potentiometer. Anslut denna tråd till relevanta öglan i styrelsen. Konsultera schematiskt för mer information.

• Montera panel mount IEC uttag eller batteri fäst, ditt kit har beroende på vilken typ av strömförsörjning. Anslut den röda sladden och den svarta kabeln till styrelsen. Se till att polariteten är korrekt, röda till positiva, svarta marken.

• Lödning hörlurar kablar till utgång terminal på kretskortet. Mata kabeln genom minsta förborrade notch eller hål i chassit.

• Passar rattarna på potentiometer polerna.

• Passar toppen och baksidan av chassit.