mynewspapers.net

Hur man bygger en bas för ett skjul med trä

Hur man bygger en bas för ett skjul med trä


När man bygger en bas för ett skjul, är det viktigt att använda tryckimpregnerat trä. Tryckimpregnerat trä är grön till färgen och är resistent mot vatten. Detta säkerställer timmer kommer att pågå genom årstiderna och inte kommer att ruttna golvet i din byggnad. Att få de mest liv ur skjulet är oerhört värdefullt. Ge gott om tid att slutföra processen med att bygga ett skjul som bas.

Instruktioner

• Köpa material som behövs för basen av skjulet. Materiella listan innehåller två 4-by-4-by-8-inch behandlat furu styrelser för medar, två 2-by-4-by-8-inch behandlat furu styrelser för band, sju 2-by-4-by-93-inch behandlat furu styrelser för golv bjälklag, två 4-av-8-tums bitar av plywood för golvet prydnad och fyra cementblock.

• Mät sju av 2-av-4-av-8 styrelser på 93 inches och göra en markering på varje bräda med din penna. På 93-tums varumärket, Använd en vinkelhake och square 93-tums märket tvärs över alla sju av 2-gånger-4 styrelser märkt. Skär dem alla att storlek med hjälp av en cirkelsåg samt 93-tums brädor ungefär 16 inches isär på marken precis som dessa kommer att göra upp golvet reglarna.

• Placera 2-av-4-av-8 brädorna så att de står upp bredd sätt längs golvet reglarna ändar. Torget i slutet av 2-av-4-av-8 styrelser med avsluta av 2-by-4-by-93-inch styrelsen. Spika två inramning naglar genom ansiktet styrelsens 8 fot och till slutet av golvet reglar. Kontrollera hörnet med en vinkelhake att säkerställa de två styrelserna har ett perfekt 90 graders hörn och upprepa för de andra tre hörn tills du har en 8-av-8-fots ram.

• Göra en markering på 16 inches, 32 inches, 48 inches, 64 inches och 80 tum på båda sidor av skjulet bas. Anpassa 93-tums golvet reglarna på varje märke och square styrelsen använda upphovsmän kvadrat. Spola golvet reglar med toppen av bottenram och spika två spik i varje ände av golvet reglarna på varje sida av skjul basen.

• Lägga ut grunden för skjul base, med cementblock och 4-av-4-av-8 behandlade styrelser. Dessa kommer att medar under skjulet bas, som gör att du kan flytta eller flytta Boden. Justera blocken på plats så att de är 5 fot, 4 inches isär vertikalt och horisontellt. Placera 4-by-4-by-8-foot medar på blocken rak och horisontell. Du kan ta bort vissa matjord för nivå block.

• Lägger 8-av-8-fots ramen ovanpå medar, lämnar du 16 inches utanför skjulet bottenram på alla fyra sidor. Med hjälp av ett måttband, mäta diagonalt från hörn till andra hörnet och upprepa för de andra två hörnen. Båda mätningarna bör vara samma om basen är fyrkantiga. Om basen inte är kvadratisk, upprepa tills basen är fyrkantiga.

• Spik genom båda sidor av varje golvet reglar att skydda reglarna till medar. Låg två 4-av-8-fots täcker av plywood på toppen av skjulet bas. Spika plywood på golv bjälklag och yttre ram medan avstånd naglarna ca 10 inches isär på varje våning reglar.