mynewspapers.net

Hur man bygger en bakgård eldgrop billigt

Hur man bygger en bakgård eldgrop billigt


Bygga en enkel bakgård eldgrop med stenar eller konkreta spillror nedgrävda i marken. För att göra det utseende attraktiv måste du göra något ansträngande smuts arbete, men resultatet kommer att se bra och säkert kommer att innehålla en öppen eld för lokala myndigheter, i de flesta fall. Kontrollera med din lokala brand marskalk först, men om det finns krav på höjd eller material unikt för ditt område.

Instruktioner

Om stenarna

• Gräv ett cirkulärt hål fem fot i diameter på den plats du har valt för gropen. Gräv hålet minst 4 inches djup och stapla smuts åt sidan. Du behöver det senare.

• Lägg stenarna platt på marken i en cirkel runt eldgrop. Passa former ihop som ett pussel att bilda ett attraktivt arrangemang.

• Använd din nivå att se till att topparna på stenarna utgör en nivå promenader yta runt gropen. Om alla stenar är höga, ta bort dem och gräva ut nedanför att sänka deras toppar nivå med andra stenar.

• Spade lös smuts mellan stenarna upp till ungefär halva tjockleken på stenarna för att hålla dem stadigt på plats. Tamp lös smuts fast mellan stenarna med rumpan av din spade handtag. Använd resten av smuts för att skapa en sluttning med eggen av domarring.

• Fyll mellanrummen mellan stenarna eller konkreta spillror med pea grus. Slutta grus från insidan kanten av sten ringa ner till eldgrop. Fyll gropen centrum med 2 till 3 inches av sand och du är redo att bygga en eld.