mynewspapers.net

Hur man bygger en aska block husBreeze block kan vara ett kostnadseffektivt material för att bygga ditt nästa hus. Inte bara är bris block hus relativt enkel och grundläggande, de är också ansedda strukturellt ljud och solid. I följande artikel, kommer du lära dig om nödvändiga åtgärder i en vind block hus.

Instruktioner

• När block företagen leverera, de tillför kuber av breeze block. Dessa kuber består av 80 till 90 block som måste delas upp i högar av 10 till 12 block och staplade omkring 2 fot från konkreta sidfoten där huset kommer att byggas.

• Blanda murbruk enligt anvisningar på påsen, oftast 16 spadar av sand per en halv påse av murbruk. Placera två till tre spadar av sand och sedan halva påsen av murbruk i skottkärran. Blanda de torra delarna tillsammans med den blandande hacka och tillsätt sedan resten av sanden. När alla de torra delarna blandas, långsamt tillsätt vatten och blanda tills du har konsistensen av kaka mix.

• När mortel är blandat och klart, placera några spadar till ett hörn ombord. Se till att det finns hänvisning till verk från alla hörn och att väggarna är fyrkantiga i förhållande till varandra. Du kommer att bygga minst fyra hörn upp om fem block hög. I bilden visas använda block murslev för att sprida murbruk blandningen i två tjocka linjer ungefär lika bred som bris blocket och tillräckligt långt ut för att lägga tre-fyra kvarter lång. Gör en 90 graders hörn. Efter den första raden är ner, ragla nästa block för att lägga den halvvägs över nedre blocket. Nivå och plumb corner väggarna så att de är helt rakt, kvadrat och lod. Använd tummen rikthyvel till mjuka leran från mellan block lederna.

• När hörnet väggarna är upp om fem block, köra jagar mellan. Använder linjen block, stretch nylon snöre och knyt runt kvarteret. Placera blocken på hörnen på den första raden i block och börjar fylla i den första kursen.

• Fortsätt tills du har kört väggarna upp till önskad höjd, vanligen 8 till 10 fot.