mynewspapers.net

Hur man bygger ditt eget nedfällbara ändra tabellerOavsett om du bor i en lägenhet eller i ditt eget hem, är spara utrymme ett problem för många människor. Att hitta sätt att lagra bort saker som tar upp behövs utrymme kan vara en utmaning, även om det är något relativt små, till exempel en blöjbyten tabell. Och lika trevlig som ett skötbord är för alla förskolor, i ett litet rum kan det ta upp värdefullt utrymme. Ett fällbart skötbord kan monteras på en vägg eller lagras i en garderob efter användning. Bygg din egen vägg bord med fällbara hylla parentes och några andra material.

Instruktioner

• Bestämma storleken på ditt skötbord. Den har fyra sidor och en plywood som bas. Skär fyra bitar av 1-av-6-tums pine styrelse med en såg, enligt din önskad längd och bredd. Klipp hörnen av varje bit i 45 graders vinkel med en såg. Du kommer att ha två långa och två korta stycken.

• Set blade höjden på ditt bord såg på 1/4 tum och ta bort Knivskydd. Skär en 1/4-tums dado (groove) ner längden på varje bräda, 1/2 tum från botten. Dado gör en kanal där plywood botten glider in i rutan ram.

• Passar tre sidor av rutan--en lång och två korta stycken--tillsammans. Anpassa sidorna och rada upp dado räfflar. Limma fast bitar och sedan spika dem tillsammans med hammaren.

• Skär en bit 1/8-inch plywood för basen på skötbordet. Göra längd och bredd 1/4-tum större än insidan dimensionen i rutan så att den glider in på dado utan att falla. Skjut in plywood i dado på tre anslutna bitar av rutan.

• Fäst den fjärde sidan rutan med lim och naglar. Placera rutan föränderliga platt på ett bord. Runt insidan och ytterkanterna av rutan med din router och lite 1/4-tums runda-over. Måla eller färga tabellen som önskas.

• Fäst de två fällbara glashylla konsolerna på väggen. Bestämma deras avstånd från varandra, baserat på längden på skötbordet; hakparenteserna bör vara 2 till 3 inches från kanten av bordet. Väggfästen med växlar och skruvar eller själv borrning ankare.

• Säker skötbordet till toppen av parenteser med skruvar och borren. Testa i tabellen så att det fälls upp och ner.