mynewspapers.net

Hur man bygger ditt eget laserskärare

Hur man bygger ditt eget laserskärare


Hemgjord laserklingor kan inte skära igenom metall, plast, trä eller sten men kan bränna papper eller skära igenom en ark tunt vax. De delar som används för att bygga laserskärare är lätt tillgängliga i någon elektronik butik till ett överkomligt pris. Laserklingor är baserade på principen om styra ljus längs en smal stig.

Instruktioner

• Isär med hjälp av en Philips DVD-brännaren. Börja med att ta bort höljet och disksläden att exponera transport församlingen (där laserdiod av DVD-brännaren finns). Ta bort rälsen som laser församlingen rider på genom att dra dem ur botten av församlingen. Ta bort alla skruvar i laser församlingen att ta bort laserdiod.

• Demontera axel Laser bostäder genom att skruva loss den övre delen och ta bort den. Ta bort den laser-diod inuti Laser bostäder använder en penna eller en skruvmejsel för att pop det ur huset. Vara noga med att inte skada anslutningar inom laser bostäder.

• Ta bort DVD laser diode laser skalet med ett par pincett. Sätt försiktigt laser-diod i inhysa för laser. Sätt höger hand av laserdiod i höger hand anslutningen av laser bostäder. Skruva tillbaka locket på laser bostäder.

• Lödning två ¼" koppar stift på de negativa och positiva terminalerna på botten av laser bostäder.

• Skruva upp i blixtljus ta bort glödlampan, fälgen och reflektorn. Använda en borrmaskin för att expandera hålet i reflektorn så att laser bostäder kan passa in i den.

• Montera blixtljus lämnar ut glödlampan och ersätta den med laser bostäder. Infoga laser bostäder i flash light följt av reflektorn och utanför kanten. Två AA batterierna och slå på blixtljuset.