mynewspapers.net

Hur man bygger ditt eget Garage arrangör

Hur man bygger ditt eget Garage arrangör


Garaget är ofta den messiest platsen i ett hem, men med några snabba installationer, kan det komma en organiserad utrymme. Bygga ditt eget garage arrangören anpassa ditt utrymme efter dina behov och du sparar hundratals dollar på kommersiella arrangören system. Med några enkla elverktyg, några plywood och en uppsättning av lådor, kan du sortera röran i ditt garage permanent.

Instruktioner

• Planera din arrangören genom att rita en skiss av din önskad layout. Om du har en massa små elverktyg, kan du mer lådor, till exempel, men om du har många lådor att förvara, kommer du mer hyllor. Anser det utrymme du har tillgängligt när du ritar din skiss.

• Bygga hyllor. Mät objekt kommer du att hyllor att bestämma hur djupt att göra hyllorna, och skär i plywood eller partikel styrelsen därför. Använder en nivå, dra en linje där hyllorna kommer att fästa på väggen. Koppla 1-av-4-tums knapar lika med längden av hyllorna vågrätt längs väggen för att stödja baksidan av hyllorna. Fäst lodrät 1-av-2-tums knapar på väggreglar, eller åtminstone var 16 inches att stödja hylla parentes. Fäst hållarna genom att köra en skruv genom de vertikala knapar och in i väggen. Hänga hyllorna av dem som vilar mot de horisontella knapar och fästena, och fästa dem genom att köra en skruv genom fästet och i hyllan.

• Installera en styrelse för hängande objekt. Förbestämma hur många artiklar du kommer att hänga, till exempel spadar, krattor, sladdar och allt annat som inte lätt passar in i lådor. Om du väljer att göra en egen styrelse för upphängning, bifoga en bit plywood eller partikel styrelsen till ditt garage väggar av fästa 1-av-2-tums trä knapar på väggen och fästa styrelsen knapar med skruvar. När styrelsen hängs, driva naglar till styrelsen att fungera som pinnar. Mäta storleken på objekten och hänga två naglar därmed för att göra en skräddarsydd hängare för varje objekt. Alternativt kan du installera en färdiga bricka och köpa ett sortiment av metall pinnar. Installera pinnarna som behövs.

• Installera lådor. Om du inte är en erfaren möbelsnickare, är enklast att köpa lådor från en rabatt eller järnaffär. Förväg mäta dina utrymme och objekt, och välj en uppsättning lådor som passar dina behov. Alternativt kan du återanvända en gammal byrå eller arbetsbänk.