mynewspapers.net

Hur man bygger din egna spion Kit

Hur man bygger din egna spion Kit


Få dina barn att använda sin fantasi genom att göra dem en spion kit. Med en spion kit, kan de gå på låtsas uppdrag och utforska världen medan de lär sig deduktiv färdigheter och vetenskap. Spy kit är enkla att sätta ihop, och om du använder objekt från runt ditt hem kommer att kosta dig någonting. Om du inte har några av objekten, köpa dem från en Second hand butik. Spy kit är inte könsneutrala leksaker. Både pojkar och flickor Njut av släpa runt portföljer fylld med hemliga utrustning.

Instruktioner

• Skapa osynliga bläck genom peeling etiketten av en liten, Tom flaska bubblor. Tvätta och torka flaskan. Skriva "osynligt bläck" på flaskan och fyll den med citronsaft. Tejpa flera Q-tips runt flaskan. Q-tips är redskap som skrift.

• Färg linser simma glasögon att skapa röntgen och laser glasögon. Colour laser skyddsglasögon röd och blå X-ray glasögon.

• Köpa en liten svart bok. Slå till mitten av boken och skriva en enkel kod. Exempelvis skriva alfabetet på papperet. Bredvid så pass, börja skriva alfabetet från slutet till början. Du skulle skriva, en = z, b = y, c = x, och så vidare tills du har skrivit hela koden. För att använda koden man skriver ordet "boy", skulle spion skriva "ylb."

• Fyll en portfölj med osynligt bläck, spionera glasserna, en kod bok, ett anteckningsblock, pennor, en engångskamera, förstoringsglas, ficklampa och plast handfängsel.