mynewspapers.net

Hur man bygger din egna brottning ring gratis

Hur man bygger din egna brottning ring gratis


Om du inte tillhör en brottning gym eller inte har tillgång till en wrestling ring, kan du din egen ring. Att ha din egen brottning ring sätt du kan träna helst du vill ha och prova dina drag i privat. Köpa professionell brottning ringen design planer och att ha en ring med alla klockor och visselpipor kan kosta tusentals dollar. Med vissa bärgade virke, plywood, ägg skum, dock kan du bygga din egen gratis.

Instruktioner

• Skiss ut en design. De flesta brottning ringar är enkla fyrkanter ca 12 fot av 12 fot.

• Mark de fyra hörnen på din brottning ring och hitta exakta centrum av torget. Gräva ett hål ca 4 fot djupt i varje hörn. Gräva en mer hål i mitten av torget. Centrum kommer att hålla ett extra stöd inlägg för brottning ringen golvet.

• Placera en 4 fot bit skrot virke i varje av de fem hålen. Fyll hålen med smuts. Spika trä plankor på insidan av de stöd tjänsterna, ca 1 tum från toppen av inlägg. Dessa kommer att vara din bjälklag. En reglar är ett stöd balk som håller ett golv.

• Skär och passa skrot plywood att matcha din golvet bas. Skruv plywood ner med träskruv varje 18 inches längs reglar.

• Täck plywoodgolv med ägg skum. Använda självhäftande om du vill det där permanent. Använd tejp om du vill kunna ta bort skummet.