mynewspapers.net

Hur man bygger din egna bil förstärkare

Hur man bygger din egna bil förstärkare


Med kraft mätt i vinst och statiska ansedd som buller, är förstärkare komplexa elektriska komponenter som används i bilar. Bygga din egen förstärkare kan vara en komplicerad process, som du vill kunna ta en liten insignal och skapa en större signal för utdata som har minimal förvrängning, eller statisk. Typiskt, bygga din egen bil förstärkare kan kan du kontrollera hur mycket energi din förstärkare använder, och medan grundläggande förstärkaren använder endast ungefär 24 volt, du kan öka förstärkning genom att utbyta sådan en liten strömförsörjning för en med en större spänning.

Instruktioner

• Skär sex bitar av elektrisk tråd med elektriska tång. Använd en kniv för att skala 1/2 tum av isolering från vardera änden av varje bit tråd.

• Ta det första exemplaret av tråd, och placera en enda ring terminal i ena änden av avskalade kabeln. Löda ringen och tråd tillsammans. I andra änden av kabeln, Anslut sedan en triode rutnät terminal och 1MΩ motståndet till bare tråd. Löda ihop denna elanslutning.

• Ta den andra halvan av tråd och löda en enda ring terminal till bare tråd i ena änden. I andra änden, ansluter den tidigare lödde 1MΩ till 1.5KΩ motstånd. Anslut denna änden av kabeln till den negativa terminalen av strömförsörjningen på 24 volt. Sedan ansluta trioden till 1.5KΩ och löda anslutningen.

• Ta den tredje bit tråd och löda en enda ring terminal till en av de kala ändarna. Bifoga trioden till den motsatta änden och löda denna anslutning. Fäst 100KΩ. Anslut denna tråd till den positiva Polen på 24 volt nätaggregat med 100KΩ resistorn.

• Ta den fjärde bit tråd, och igen, löda en enda ring terminal till ena änden av kabeln. För den andra änden av denna fjärde bit tråd, ansluta till den negativa terminalen av 24 volts strömkälla.

• Ta femte stycke tråd, löd ena änden till värmaren terminal. Anslut den andra änden av den femte bit tråd till sex volts strömkälla. Anslut till den positiva Polen.

• Ta det sjätte numret av tråd och löda ena änden till fliken värmare centrum. Anslut sedan den andra änden till sex volts strömkälla. Anslut till den negativa terminalen. Circuit är klar.