mynewspapers.net

Hur man bygger din egen Wind Turbine kit

Hur man bygger din egen Wind Turbine kit


Vindkraftverk har använts för att pumpa vatten, mala säd och generera elektricitet i år. En negativ om att bygga egna vindkraftverk är kostnaden. Ett professionellt byggda och installerade vindkraftverk kan kosta långt in tusentals dollar. Det är därför vissa tillverkare har börjat att göra kit för enkel montering, minska priset tillräckligt för en hemmafixare entusiasten att allvarligt överväga att köpa en. Det finns tre saker alla wind turbine kit måste ha: en generator, blad och en montering styra det mot vinden. Torn och batterier behövs också, men dessa måste anpassas för varje kit och är svårt att leverera.

Instruktioner

Generatorer

• Leta upp generatorer med högst rankade spänning på lägsta varvtal. Ett fordons generator är en gemensam generator används för vindkraftverk, men de behöver snurra med en mycket hög hastighet att generera tillräckligt med kraft för att vara till nytta för någon. De flesta vindkraftverk kommer inte snurra tillräckligt snabbt för att generera den mängden ström. För att bygga mer än en kit, måste du kunna beställa mer än en av samma typ av motor eller generator.

• Bärgning Bilar från gamla datorn bandenheter. Ett märke av dessa typer av motorer är Ametek. Nackdelen med dessa typer av motorer är att de är svåra att hitta och görs inte längre. Medan det finns andra modeller, om du kan hitta någon som säljer dessa rullbandspelare enheter för skrot, är det att de inte riktigt vet vad de har. Dessa motorer säljs ibland på online-auktionswebbplatser eller ur minnen av gamla datorutrustning som har låsts bort för säker förvaring.

• Använda likström permanentmagnet motorer. Dessa motorer finns tillgängliga som DC-motorer. Nackdelen med dessa typer av motorer är att de inte är riktigt byggd för spänningen av att vara en wind turbine motor, men de kommer att arbeta. Om du kan hitta en 325 rpm-fått likströmsmotor vid 30 volt, kommer ett vindkraftverk brukar kunna producera de krävs 12 volt vid normal vindhastigheter.

Blad

• Markera en 24-tums-långa, sex-tum-diameter bit ABS pipe för kapning. Använda en penna för att dra en rak linje på längden över röret och kapa röret i två bitar.

• Låg en halv-bit av röret ner på sitt hörn och markera en plats på röret halv tum från där det övre högra hörnet vidrör marken. Dra en linje från det vänstra nedre hörnet av röret till varumärket i övre högra hörnet av röret. Skär längs denna linje, att skapa två vinklade bitar eller blad.

• Markera en tum från hörnet på den breda änden av bladet och rita en fyrkant. Klipp ut torget, lämnar en en-tums flik på den breda änden av bladet. Den här fliken kommer att vara där bladen kommer att ansluta till turbinen församlingen för spinning. Borra två en-tredje-tums hål i denna flik.

• Använda ifyllda bladet som en mall för att slutföra två mer blad med en marginal. Varje 24-tums-långa röret kommer att göra fyra blad för din kit. Tre rör kommer att göra tillräckligt blad för fyra vindkraftverk.

Montering av

• Placera en tre-tum-diameter tandade remskiva över en fem-tum-diameter, en-kvartal-inch-thick aluminium disk. Använd en Sharpie och mark där hålen på trissan är i förhållande till solid aluminium disken. Borra tre kvartal-tums hål genom var och en av dessa varumärken.

• Borra ett hål i centrum av aluminium disken. Placera en linjal över cirkla på längden, från vänster till höger för att hitta centrum, och dra en linje med linjalen som guide. Placera linjalen över disken från topp till botten och dra en linje. Den disken kommer att vara den plats där de två linjerna möts i "X" som bildas.

• Placera fliken i en av knivarna över aluminium disken och göra en markering där varje hål är belägen. Placera två andra blad på disken så att de är jämnt fördelade och upprepa. Borra hål på dessa ställen; Detta kommer att vara där bladen kommer att skruvas till disken.

• Bult remskivan till disken med hjälp av bultar och brickor.

• Två slarva bort en en fjärdedel tum tjock plåt av aluminium 14 inches lång och 8,5 inches bred. Detta kommer att bli svans, som kommer att vända bladen att möta mot vinden. Skär en skåra i längst upp till höger av precis så stor att glida aluminiumplåt i two-by-four.

Packning i Kit

• Lägga till rätta och medelstora bultar, brickor och muttrar för den som köper kit att sätta ihop bladen och andra bitar tillsammans.

• Wrap wrap blad i skyddande bubbla så de inte skramla runt under frakt och/eller paus.

• Placera motorn i en separat, mindre låda och tejp eller fäst den ena hörnet av rutan större du levererar kit i.