mynewspapers.net

Hur man bygger din egen värme pressmaskin

Hur man bygger din egen värme pressmaskin


En värme pressmaskin är ett verktyg som används för att överföra bilder från specialpapper på tyger, som kläder. Du kan köpa professionellt gjord press värmeöverföring maskiner online eller från din lokala hantverk butik. Dock dessa maskiner kan vara dyrt och det kan vara billigare att leta efter sätt att utforma din egen överföring verktyg. Du behöver inte köpa någon speciell utrustning för att skapa din egen värme pressmaskin som du kan lätt hålla sig överföringen till tyget med ett strykjärn.

Instruktioner

• Värm järnet på dess högsta inställningen i 10 minuter. Under denna tid, kontrollera att du har tyget och överföra bilden klar att använda.

• Placera ett örngott på hård och plan yta och sedan placera tyget du vill överföra bilden till ovanpå.

• Järn tyget först, se till att du ta bort några rynkor och veck. Detta är viktigt eftersom om du överför avbildningen till ökat material, tit kunde förhindra att bilden ansluter sig till tyget ordentligt.

• Lämna tyget i flera minuter tills den är cool. Flytta eller inte flytta den under denna tid som kunde skapa veck.

• Placera överföring bilden nedåtvänt på tyget. Tryck på järnet till den översta vänstra sidan, och sedan flytta den sakta längs den övre kanten av överföringen. Upprepa samma process med nederkanten, start i det nedre vänstra hörnet. Beroende på storleken på din överföring, kan du också behöva upprepa denna process med vertikala vänstra och högra kanter av överföringen samt centrum. Du kommer att behöva utöva vissa påtryckningar med järn, men lämnar inte det på en plats för lång eftersom överföringen kan bränna.

• Täcker hela överföringen i två minuter genom att göra cirkelrörelser med järn. Detta återuppvärmning ytan av överföring och är en möjlighet att kontrollera att alla kanter och hörn har följt tyget.

• Se överföring tillverkarens instruktioner för mer information om hur man skalar stöd av överföringen. Några överföring papper är bäst skalade bort när överföringen har svalnat och andra medan det fortfarande varmt. Du kan dra lite uppbackning papper av när det är varmt eller kallt, beroende på om du vill ha en matt eller blank finish till din överföring.