mynewspapers.net

Hur man bygger din egen Racing Go-Kart

Hur man bygger din egen Racing Go-Kart


Använd en go-kart kit och en gammal gräsklippare motor för att bygga din egen gokart. Med en gräsklippare motor som din gokart motor sparar pengar utan att offra motor kvalitet. Go-kart kan du öva racing teknik och dynamisk körning manövrer inom säkerheten för en sluten bana. Du kan också finslipa dina go-kart kunskaper på tomma gator eller parkeringshus. Kontrollera lokala och statliga lagar innan en go-kart utanför ett utsedda spår. Vissa stater ban körning en go-kart på gatorna utan körkort, eller när de var under 18 år.

Instruktioner

• Ta bort motorn i en gammal gräsklippare. Lossa bultarna och skruvarna som fäster bladet till gräsklipparen däck och ta bort bladet. Lossa motorn från gräsklipparen däck genom att koppla bort alla kablar som ansluter motorn till gräsklipparen.

• Använd hylsnyckel att montera go-kart ramen från kitet. Anslut slangen att montera den fyrkantig ram alla hörn. Denna ram stöder vikten av go-kart. Go-kart stomme detaljerna varierar beroende på märke, så kolla instruktioner manualen för ytterligare riktlinjer.

• Koppla fram och tillbaka spindlar av go-kart, använda skiftnyckeln och skruvar ingår i go-kart kit. Lägga till hjulen i spindlarna och säkra hjulen med en bult. Kolla instruktioner manualen på kit för detaljerna på fästa hjulen.

• Fäst det övre räcket på ramen av karten. Dra åt bultarna på övre räcket till hålla den på plats.

• Montera motorn på baksidan av go-kart. Placera motorn på sin sida och bult till baksidan av go-kart. Anslut motorn att gå vagnen genom att dra motorns kedja runt go-kart cog. Kolla instruktioner manualen för detaljerna på go-kart motorn.

• Avsluta församlingen genom att fästa bromsar och ratt. Dessa delar är specifika för varje go-kart kit, så kolla manualen.