mynewspapers.net

Hur man bygger din egen motorcykel billigt

Hur man bygger din egen motorcykel billigt


Finns det något visceral och spännande om att bygga din egen motorcykel som har trollbundit cykel entusiaster eftersom motorcykeln först in gemensam användning. De tillgängliga anpassningsmöjligheter gör det möjligt för en motorcykel älskare att skapa en cykel som är djupt personliga och unika. Överflödet av high-end hackar på marknaden gör vissa människor tror att bygga en cykel på egen hand är något som måste vara dyrt, men så är inte fallet. Letar du efter erbjudanden och köpa blygsamt, är det möjligt att bygga din egen motorcykel till en rimlig kostnad.

Instruktioner

• Bestämma vilken typ av motor du vill och hitta en begagnad cykel eller motor. Alla andra beslut som du gör när det gäller cykeln kommer att baseras runt motorn, så gör detta din utgångspunkt. Söka annonser i ditt område för begagnade cyklar den funktionen motorn som du vill bygga din cykel runt. Om du kan få en komplett delar cykel, som är ännu bättre. Du kommer att kunna rensa delar från den.

• Besluta om stilen på ramen som du vill för din cykel och börja leta efter erbjudanden. Du bör titta på befintliga helikoptrar och lager cyklar och välja en som du vill att din cykel ska se ut. Du kan köpa en lämplig ny stomme eller har ramen från cykeln du köpt i steg 1 ändras. Alltid kontrollera ramen för rost, sprickor eller vrida innan du köper en begagnad ram för att säkerställa att du bygga din cykel på en stark grund.

• Använd så många av delar från de används cyklar som du köper som möjligt. Byt ut allt som är osäkra eller inte passar din anpassning plan. Men tänk på att desto färre delar du måste köpa nya, desto mer pengar du kommer att spara. Detta kommer att frigöra medel för saker som att ha raken på ramen ändrats för att passa din nya stil eller anpassad färg.

• Försäkra din cykel. Den största sak om att bygga din egen cykel från en begagnad cykel är att om du använder majoriteten av en enda begagnad cykel kan du fortfarande försäkra och licensiera cykeln som den typen av motorcykel. Detta sparar tid och pengar. Försöka att plattan och försäkra en cykel som du har byggt från grunden är problematisk och kostsamma.

• Köpa en gör det själv kit cykel om du vill anpassa varje aspekt. Detta är det mer kostnadseffektivt alternativet om du vill ha en hög effekt och starkt kundanpassade cykel.

• Handla för ett kit som är så fullständig som möjligt. Ju mer komplett kit, desto mer kommer du hamna spara på totalkostnaden för cykeln.

• Köpa några tillbehör som du behöver för att slutföra ditt kit. Några saker behövs för att komplettera alla motorcykel kit. Detta är sista handen. Vanligtvis kommer dessa inkluderar saker som behövs för att göra din cykel väg lagligt, som speglar, en hastighetsmätare och bafflar för avgaser. Gå online för att hitta de bästa priserna.

• Måla motorcykeln. Om du planerar att bygga mer än en motorcykel själv, kan det vara värt att investera i målning leveranser och lära sig att måla cyklar själv. Även om du inte kanske kan göra otroligt detaljerade arbete på din första försök, grundfärger och enkelt mönster som lågorna inte är utom räckhåll för beslutsamma gör-det-självare. Även om kostnaden för målning utrustning kommer att öka kostnaden för din cykel, om du planerar att måla än en motorcykel, blir så småningom kostar mindre än för anpassade måla jobb.